IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър ни показва как да носим кафяво кожено палто

29 ноември 2020 15 00

Моделът го комбинира с бели маратонки

БГНЕС

Есен е. Преди да сложим дебелите зимни якета и ботушите за сняг, трябва първо да се порадваме на кожените якета и къси палта, които заради пандемията не носим толкова често колкото преди. 
През този сезон, освен моделите в черно, с които всички разполагат, актуални са тези в кафяво-оранжевата гама.

След като ни показа какво има в нейния гардероб за седмицата, Хейли Бийбър отново привлича вниманието към себе си. Но не с думите за връзката ѝ с Джъстин Бийбър, а с последния си аутфит, с който се разхожда из Ню Йорк.

Начинът на обличане на модела и съпруга ѝ е поредното доказателство, че през есен 2020 бежовото и кафявото са сред най-актуалните цветове при дрехите. Първият нюанс присъства при панталоните и на двамата.

Крачейки из известния квартал Бевърли Хилс, Хейли носи елегантен панталон тип „чарлстон“ в светлобежово. Той е с висока талия и струва 500 долара. Съчетан е с къс топ в бяло и страхотно кожено палто, което доста прилича на тренчкот, защото е с колани на ръкавите.

Палтото, което г-жа Бийбър е комбинирала с бели спортни маратонки, е на марката Saks Potts. То се отличава с това, че е лачено, с отпечатък, наподобяващ змийска кожа. Може да се каже, че точният му цвят е кафяв клей, който е сред водещите при якетата и палтата за есен 2020.

От папарашките снимки на Хейли и половинката ѝ може да видим, че тя за пореден път е избрала бижута в златисто, които обожава. Тя носи дебел синджир на марката Anita Ko, както и обеци с винт на Kae. Под рамото ѝ пък виждаме малка симпатична чантичка с къса дръжка на By Far.

Аутфитът на звездата е идеален за по-топлите дни. Той отива много на този на Джъстин – бял суитшърт с емотиконка на Drew, както и спортен панталон в бежово.

Иначе Хейли Бийбър има и други кафяви кожени палта в гардероба си, които носи с удоволствие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари