IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода: Алесандра Амброзио и дъщеря ѝ за нова рекламна кампания

25 ноември 2020 14 40

Дамското дуо беше облечено в еднакви тоалети

Снимка: Getty

Крушата не пада по-далече от дървото!

Тази поговорка важи с пълна сила за Алесандра Амброзио и дъщеря ѝ. 12-годишната Аня помогна на мама да рекламира новите си дизайнерски бански от марката Gal Floripa. Снимките са били направени на последната семейна почивка в Мексико, а двете дами са облечени в еднакви тоалети и без никакво притеснение позират пред камерата. За Амброзио фотосесиите не са непознати, но явно Аня също тръгва по пътя на майка си.

Майка и дъщеря бяха облечени в розови бански от линията Gal Mini, а снимките бяха споделени в социалните мрежи. „Майка и дъщеря. Връзка като никоя друга“, написа Амброзио под фотосесията. В поредицата от снимки Алесандра и Аня се прегръщат силно на плажа и се усмихват широко към камерата. Дуото беше заснето и как се разхожда по плажа, хванати за ръка, както и как лежи на плажа.

Амброзио казва пред списание People, че новата колекция има специално място в сърцето ѝ. „Тя е насочена към феминизма и празнува специалната връзка между жените и как няма нищо по-силно от връзката между майка и дъщеря. Затова ние решихме да създадем колекция за точно тези две дами“. Супермоделът добавя, че чрез банските си иска да вдъхне увереност на момичетата и те да приемат вътрешната си красота и да ценят специалните моменти с майките си.

„Надявам се, че тази колекция ще създаде много специални спомени за безброй майки и техните дъщери“

Това не е първият досег на Аня с модата. Преди две години тя и 8-годишният ѝ брат Ноа Финикс се появиха в списанието Harper's Bazaar заедно с Амброзио. Тогава моделът призна, че не е задължително децата ѝ да тръгват по нейния път, но ако това е тяхното желание, тя ще ги подкрепи във всяка една стъпка. „За момента те се радват на детството си, учат за света и му се наслаждават“, казва звездата.

Алесандра Амброзио започва своята модна кариера на 14 години. Тя е един от най-известните модели в света, като многократно е участвала в шоуто на Victoria's Secrets и е била лице на марката. Има две деца – Аня и Ноа, които споделя с бившия си мъж Джейми Мазур.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари