IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Палто с животински принт – любимото на Ема Робъртс в Holidate

28 ноември 2020 15 00

Актрисата носи такова от 2012 г. насам

БГНЕС

"Holidate" е един от последните филми, в които Ема Робъртс се снима малко преди да забременее. В американската романтична комедия, която излезе в ефира на Netflix на 28 октомври, тя сключва сделка с непознат мъж, само и само да не бъде сама по празниците и да избегне сватосването от страна на роднините.

В част от сцените, в които си партнира с Люк Брейси, звездата носи зимно палто с животински принт с пухкава бежова яка. Под него тя е с тъмночервен суитшърт, което може би не е най-добрата комбинация, но ако се вгледаме в стила ѝ извън филма, ще открием, че актрисата обожава доста дрехи с леопардов принт, които присъстват в гардероба ѝ по това време на годината.

„Обичам да комбинирам малка черна рокля с черни прозрачни чорапогащи, както и чифт ботуши, на които може да се разчита... Обичам да имам по една бройка леопардов принт за есента“, коментира Робъртс. 

Вече в напреднала бременност, Ема би носила широко леопардово палто и в момента, понеже някои модел с копчета или колан на кръста, стават за нейната фигура. Иначе може да се каже, че тя обожава въпросния животински принт от 2012 г. насам, когато за първи път е забелязана да носи такъв по време на шопинг в Ню Йорк.

През 2016 младата актриса показа, че си е взела ново пухкаво палто, каквито ще са актуални и този сезон с по-ситни леопардови шарки. Тогава тя го бе съчетала със страхотна кожена раница в кафяво. По-късно, през април същата година, тя си купи подобно яке, за да го носи с късата си пола в деним и чантичка с миниатюрни дръжки.

Палтата с животински принт определено са предпочитани от племенничката на Джулия Робъртс, която през 2017 отново заложи на леопардовите шарки, избирайки по-нов модел с копчета и по-широка яка.

Освен с панталон, Ема комбинира шарените си палта и якенца с къса пола и мрежест чорапогащник.

Кой от всичките ѝ аутфити с животински принт ви допада най-много? 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари