IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блясък и стил – основни елементи на Американските музикални награди

24 ноември 2020 16 30

Звездите по червения килим наистина ни заслепиха

Снимка: Getty

Американските музикални награди са едно от малкото събития тази година, което може да се похвали със звездни гости. Въпреки продължаващата пандемия от коронавирус, известни изпълнители се появиха на червения килим и доказаха, че един вирус, колкото и да е страшен, няма да ги спре да се позабавляват.

Тази година по-голямата част от знаменитостите заложиха на бляскави тоалети, към които не е препоръчително да гледате директно. Стилът, който липсваше на всички през 2020 година, се завърна с пълна сила в неделя в Лос Анджелис. Независимо дали става дума за пайети, мъниста, кристали или друг преливащ се материал, присъстващите искаха да бъдат забелязани на церемонията.

Ослепителният стил започна на червения килим с водещата Тараджи П. Хенсън, която се появи в лъскава рокля на Джорджо Армани. След нея тенденцията беше повторена от звезди като Дженифър Лопес, Бебе Рекса и Дуа Липа, които заложиха също на бляскави тоалети. По време на шоуто Megan thee Stallion освети сцената с блестящо боди, докато изпълняваше чисто новия си хит „Body“.

Вижте най-ослепителните визии на Американските музикални награди

Парис Хилтън

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Богатата наследничка не е изпълнителка, но пък беше специален гост на шоуто. Тя се появи на сцената с блестяща минирокля на „Vladrin Sahiti“ и сребърни обувки на висок ток.

Беки Джи

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky G (@iambeckyg)

Младата звезда се сдоби с награда в неделя, побеждавайки в най-новата категория „Любима латино изпълнителка“. Освен със статуетка, Беки се сдоби и с похвали от модните критици за избора си на тоалет. Тя заложи на бяла рокля на „Raplh & Russo“ с бляскави акценти, които много добре отразяваха светлината на прожекторите.

Тараджи П. Хенсън

Водещата на шоуто откри вечерта със сребърна рокля на Джорджо Армани и отворени обувки на висок ток. Тя комбинира тоалета си с бял тюрбан и огромен диамантен пръстен. По-късно на сцената актрисата се преоблече с впечатляващ бляскав гащеризон, който не остави почти нищо на въображението. Хенсън също така се появи и с рокля на „Alexandre Vauthier“.

Дженифър Лопес

Един от най-одумваните гости на Американските музикални награди беше Дженифър Лопес. Тя се появи с изцяло нова прическа, залагайки на по-къса и мокра коса. Освен това изпълнителката беше обвинена, че копира изпълнение на Бионсе. Всичко това обаче не попречи на модните критици да сложат Лопес на върха в класацията за най-добре облечена звезда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Изпълнителката се появи на червения килим с бляскав тоалет от „Balmain“, комбиниран с клъч и високи сандали.

Дуа Липа

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Изпълнителката заложи на уникална минирокля от „Versace“, изпълнена с рисунки на морски дарове. Всичко по тялото на Липа блестеше, включително аксесоарите ѝ. Тя заложи на множество пръстени, златно колие и две гривни. В косата си звездата носеше блестяща шнола, а гримът ѝ отново беше на ниво.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари