IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Студено е, но София Ричи е по бански!

26 ноември 2020 12 30

Звездата си почива на Бахамите

Снимка: БГНЕС

София Ричи захвърли дрехите за един последен път тази година. Звездата напусна хладната Северна Америка и се запъти към Бахамите за топла ваканция през ноември. Докато ние вече изваждаме дебелите якета и шаловете, то Ричи реши да ни се похвали със снимка от плажа, която леко ни накара да ѝ завиждаме.

22-годишната дъщеря на Лайънъл Ричи изглежда невероятно в кристалночистата вода, облечена само с неоновосиния си бански. Моделът е на марката „Frankies Bikinis“, основана от Франческа Айело. Той се състои от две части, като долнището е с висока талия и с връзки отстрани. Горнището се връзва зад врата и гърба, за да осигурява по-добра защита срещу вълните.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie)

Изглежда, че Ричи не е изоставила тренировките по време на карантината, тъй като плочките на корема ѝ все още са там. Сякаш току-що излязла от водата, косата на модела беше зализана назад, а по лицето ѝ нямаше и следа от грим. Аксесоарите обаче бяха налице, като на едната ръка се виждат няколко гривни, а около врата си София носи деликатно колие.

Преди няколко дни звездата се похвали с още снимки от тропическата си ваканция, показвайки как си почива на личната яхта. Изглежда, че Ричи се наслаждава на свободния живот, след като през лятото се раздели с приятеля си Скот Дисик, с когото излизаха 2 години. Дисик обаче не си губи времето и вече се среща с 19-годишната Амелия Хамлин. Двамата бяха забелязани да пристигат заедно на рождения ден на Кендъл Дженър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie)

София Ричи явно няма никакъв проблем с връзката на бившия си и се е отдала на пълна почивка преди празниците.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари