IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове скочиха на Ребъл Уилсън заради новото ѝ яке

26 ноември 2020 11 00

Актрисата трябва да свали още 2 кг за зимата

БГНЕС

Откакто вече е по-слаба, Ребъл Уилсън си позволява да носи по-тесни дрехи. Това лято я видяхме със спортни клин и топ, дори по бански, като със сигурност може да кажем, че външният ѝ вид доста се е променил.

Все по-близо до мечтаното тегло, австралийската актриса сподели нови снимки в социалните мрежи. С тях, освен поздравления за своята „година на здравето“, тя си навлече и гнева на някои природозащитници сред приятелите ѝ.

„Наслаждавайки се на сутрешната разходка“, написа Ребъл, качвайки своя снимка в близък план във Facebook.

На кадъра Уилсън носи слушалки на главата и зелено зимно яке с цип и голяма качулка. Именно с него тя си навлече критиките на феновете, които сметнаха, че яката му е от животинска кожа. Други пък отбелязаха, че то със сигурност е с гъши пух.

„Няма ли да коментирате пухкавата яка?! Да не говорим от какво е направен пълнежът на това яке“, посочи последовател на комедиантката. „Може да е от изкуствена кожа“, побърза да коментира друг.

По-наблюдателни потребители на социалната мрежа веднага изтъкнаха, че по логото на тъмнозеленото зимно яке на Ребъл може да се установи, че то е с пух от канадска гъска и истинска козина.

До момента Уилсън не е отговорила на критиките на последователите си, които заради едно яке я изкараха, че не обича животните.

В момента актрисата си почива в курорт в Австралийските Алпи, където заедно със своя любим се подлага на уелнес процедури.

Наскоро звездата сподели, че трябва да свали още 2 кг, за да завърши своята трансформация, която си обеща в началото на пандемията, вдъхновена от по-здравословния начин на живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

швеция-швейцария ( преди 3 години )
Глупости ( преди 3 години )
Голяма работа. Ако са й подарили якето какво? В момента то не е толкова важно, отколкото промяната, за която се поти толкова много. И аз не обичам дрехи с пух, ама пуешко ям!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Заради такива... ( преди 3 години )
Като тази продължава да има издевателство над животните. Това да ги дерат живи няма нищо хуманно. Ами ако са вашите деца? Ще ревете до небесата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Гост ( преди 3 години )
Гъшият пух се добива по изключително жесток начин. Скубът ги живи. И после животинките остават целите в кървави рани. Това е безгранично жестоко и зловещо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар