IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моделът Коко Роча роди третото си дете

26 ноември 2020 17 40

Направи му профил в социалните мрежи

БГНЕС

Коко Роча роди третото си дете. Супермоделът и фотографът Джеймс Конран си имат още едно момиченце. Това става ясно от публикация на майката в Instagram.

Красавицата, която вече си е у дома, показа веднага бебето в социалните мрежи. Тя сподели близък кадър на нея и дъщеричката ѝ от болницата, като уточни, че раждането е протекло нормално и всичко е наред.

„Това беше любов от пръв поглед“, написа Роча и уточни, че всички в семейството нямат търпение да гушкат момиченцето.

Докато някои известни личности показват само краче или ръчичка на бебето след като то се появи на бял свят, Коко не се притеснява да слага негови кадри в лице. Тя дори е направила специален профил на бебето в Instagram, където сподели няколко видеа.

Пеленачето, което е второто момиченце в семейството, ще носи името Айли Райн Конран.

„Бебе Айли на 1 час“, сподели от своя страна съпругът на модела, показвайки на приятелите си как го държи на една ръка. Фотографът посочи, че се гордее с жена си и същевременно е благодарен за това, че има още едно момиченце.

Коко Роча и Джеймс Конран обявиха през август, че бебе номер 3 е напът. Двамата имат по-голямо момиченце – Йони, родено през 2015 г., както и момченце – Айвър (2018).

„Ще имаме момиченце и най-голямата ни дъщеря е невероятно развълнувана от този факт. Тя наистина обича по-малкия си брат, но в един момент ни каза: „Аз вече имам брат, така че ми дайте друго бебе, в различна негова версия“. Тя се опитва да бъде равна на майка си във всичко, така че няма да третира раждането на сестра си като появата на нова кукла“, сподели тогава моделът. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари