IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-малкият моден инфлуенсър в света

4 декември 2020 10 30

Как една майка превърна 3-годишния си син в модна звезда в социалните медии

Istock

Неизвестна британка успя да превърне 3-годишния си син в моден инфлуенсър. Момченцето се казва Еленсио и вече е събрало 26 хиляди последователи в Instagram, благодарение на амбициозната си родителка, както и на марковия си гардероб, пълен с дизайнерски дрехи.

25-годишната Енкелада Сулай най-редовно кара детето си да позира като модел, облечено в дрешки на Burberry, Balenciaga, Versace, Gucci, Givenchy, Moschino и Ralph Lauren.

Според експертите дрехите на детето са на стойност от минимум 15-20 хиляди евро.

Личи си, че Еленсио Сулай, който живее с родителите си в Уатхам Крос в Хертфордшир, обожава да позира пред камерата. Малкият дори може да си прави ефектни селфита.

Майката е направила специален профил на детето в социалната мрежа, може би с надеждата то скоро да натрупа такава голяма популярност, че брандовете сами да започнат да му предлагат рекламни договори.

Въпреки хилядите последователи в акаунта на детето, майката е изправена пред остри критики в TikTok. Непознати хора я осъждат, че облича сина си в неудобни и твърде скъпи дрехи.

Тя обаче отговаря на критиките с думите: „Еленсио обича да го снимам, затова стартирах профила му в Instagram.“ Тя добавя: „Споделихме няколко негови видеоклипа, които се превърнаха в хит и оттам натрупахме много последователи. Оттогава нещата излязоха извън контрол – не можем да повярваме. Компаниите започнаха да се обръщат към мен, за да видят дали ще се интересуваме от сътрудничество.“

Майката твърди, че не принуждава детето да прави каквото и да било против волята си. Тя твърди, че Еленсио сам избира какви дрехи иска да носи.

Тя все пак допълва: „Надявам се, че в бъдеще това може да му носи доходи. Разбира се, когато порасне може да прави това, което иска, а аз ще го подкрепям, независимо от избора му. Към момента той обича профила си в Instagram и наистина се интересува от мода.“

Бащата на Еленсио, който е собственик на частен бизнес, също подкрепя сина си в ролята му на моден инфлуенсър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари