IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун, облечи се, зима е!

1 декември 2020 08 30

Актрисата пусна провокативна снимка

БГНЕС

Зима е! Гледайки как снегът се трупа навън, бързо приготвяме дебелото яке, топлия пуловер, шапка и ръкавици. Инстинктивно се навличаме, за да не ни е студено... „Но какво прави тя?!“. Сигурно и вие ще си кажете това, виждайки новата снимка на Шарън Стоун. На 62-годишната звезда не ѝ пука, че времето е лошо, защото има ново секси боди, което трябва да покаже!

Носейки подранилия коледен подарък, красавицата показва в Instagram, че не се срамува от тялото си и благодари за това, че на нейната възраст все още може да работи като модел.

„Благодаря на всички, които ме наеха тази година“, пише Стоун към кадъра, на който позира с въпросното боди, шарена сатенена риза и високи токчета.

Макар и с някои несъвършенства по краката, които Шарън не е скрила с фотошоп, може да кажем, че малко жени на годините ѝ могат да се похвалят с такива крака.

„Абсолютна красавица“, „Гореща“, „Продължаваш да си толкова секси“, пишат последователите ѝ под поста.

„Мисля че човек трябва да избере как иска да остарее“, споделя актрисата в свое интервю през октомври.

Шарън Стоун бе една от известните личности, агитиращи американците да гласуват на изминалите избори. Тя неведнъж споделяше, че подкрепя Камала Харис и Джо Байдън, като след победата им изрази радостта си в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари