IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По колко различни начина можеш да носиш тениска и дънки?

30 ноември 2020 17 10

Снимка: ПР

Ако има една-единствена класическа комбинация в модния свят, то тя е дънки и тениска.
Нищо друго не е оцеляло толкова дълго в преходния и бурен свят на вечно сменящи се тенденции, течения, актуални модели и нови тъкани.

Дамските тениски и дамските дънки всъщност са взети назаем от мъжкия гардероб. Преди няколко десетилетия така са се обличали само докерите и миньорите. Но когато неповторимият Пол Нюман се появил облечен с тези дрехи на премиера на свой филм, всичко се променило.

И започнала да се пише Голямата история за любовта между дънките и тениските.

Ако отворите гардероба си, със сигурност ще намерите поне 4 чифта дамски дънки и поне 10 дамски тениски.

И колкото и еднакво да звучи това, има поне 5 различни начина, по които можеш да ги комбинираш, с малко помощни аксесоари и една-две връхни дрехи.

Ето нашите предложения:

Дънки, тениска и токчета

Представете си, че внезапно ви канят на коктейл, а вие вече удобно сте се разположили на дивана с тениска и дънки. За 1 минута можете да се преобразите, без да се преобличате – втъквате тениската в дънките, обувате високи токчета, слагате червило и готово!

Дънки, тениска и перлена огърлица

Да, точно така. Не сме си загубили ума. Можете спокойно да комбинирате дънки и тениска с перли, стига тениската да е висококачествена, вталена и черна на цвят. Дънките нека са скини или с права кройка, обувките задължително на ток.

Облечени по този начин можете да отидете на концерт, да се срещнете с бизнес партньор или да вечеряте с приятели в изискан ресторант. Една перлена гривна би допълнила визията.

Дънки, тениска и сако

Това е класическият начин да изглеждате бизнес, без да се чувствате прекалено официални. Става дума за спортно сако, а защо не и over-sized, светли дънки и големи маратонки.

Ако вашият стил е по-бизнес, сменяте маратонки със стилни обувки тип оксфорд и вашите „дънки и тениска“ стават вашия бизнес вид.

Дънки, тениска и запомняща се чанта

Може да ви се струва странно, че включваме чантата към облеклото, но се съгласете, че човек изглежда по един начин без чанта и по съвсем друг, когато в ръцете му има малка или пък голяма забележителна чанта.

Дънките и тениската са основата, на която вашата чанта ще изпъкне в целия си блясък. Колкото по-атрактивен е дизайнът на чантата, толкова по-добре. След модерните през лятото сламени и плетени чанти, за зимата можете да заложите отново на плетени малки чанти, но от пухкава прежда или с естествени материали като дърво.

Дънки, тениска и малко копринено шалче

Знаете ли колко струва да изглеждаш като френска мадмоазел? 3 лв., колкото е цената на тънко копринено шалче. Връзвате го небрежно около врата, правите весела панделка и моментално превръщате дънките и тениската в шикозна комбинация, за която ще получавате комплименти. Споделяме ви го от опит.

Когато говорим за тениска обаче, при всички тези комбинации, имаме предвид тениска от качествена материя, в класически цвят и с кройка, която пада добре по тялото.

Широките и развлечени тениски оставете за моментите вкъщи. И винаги перете отделно цветните и белите тениски, за да запазите цветовете им свежи дълго време.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари