IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимни палта: Изборът на Хейли Бийбър

6 декември 2020 21 00

Супермоделът с две предложения за студеното време

Снимка: БГНЕС

Студеното време може да е неприятно за много от нас, но то ни позволява да извадим на показ най-стилните ни палта, които да ни топлят през деня. Въпреки наложените изолационни мерки, не ни пречи да се разходим, за да покажем какво крием в гардероба си тази година. През следващите месеци ще се редуват ниски и високи температури и затова трябва да бъдем подготвени за всичко.

Хейли Бийбър явно добре се справя с променливото време, тъй като само за няколко часа ни показа две предложения за палто през есен/зима 2020-а. Тя доказа, че титлата супермодел не ѝ е дадена случайно и дори без модни подиуми, тя отново впечатлява със стил. В дъждовния Ню Йорк Хейли избра да се разходи с дълго бежово палто, което се спускаше под коляното. Тя го комбинира с кожен панталон, маратонки, бейзболна шапка и предпазна маска.

Стилното палто е на марката Bottega Veneta и струва 3560 долара, а лейбълът присъстваше и още веднъж в тоалета на Хейли. Тъмнозелената клъч чанта на модела за 2700 долара също беше от италианския дизайнер. Белият пуловер е от Aritzia, панталоните са от Mother за 218 долара.

И ако това не беше достатъчно модно становище, то Бийбър реши да покаже още нещо от гардероба си. Във вторник тя беше забелязана отново по улиците на Голямата ябълка, но този път заложи на кожен стил. В Манхатън моделът се разходи с кожено палто на Yves Saint Laurent, комбинирано с панталон от Helmut Lang и обувки от Alexander Wang. Малката ѝ чантичка, която беше сложена през рамо също беше от марката Yves Saint Laurent, която е една от предпочитаните от звездата.

И докато Хейли показва стила си по улиците в Ню Йорк, то съпругът ѝ Джъстин Бийбър разказва кога най-накрая двамата ще имат деца. Изпълнителят беше на гости в шоуто на Елън Дедженеръс, където беше попитан дали се вижда скоро като баща и колко наследници би искал да има. „Съгласен съм на толкова, колкото Хейли иска да роди“, каза Бийбър. Той добави, че винаги е искал голямо семейство, но ще се съобрази с желанието на съпругата си, защото „това си е нейното тяло“.

А що се отнася до желанието на Хейли, Бийбър заяви, че тя също би искала няколко деца, но в момента се фокусира върху кариерата си. „Мисля, че тя иска да постигне някои неща като дама, не мисля, че все още е готова да бъде майка и това е добре“. Миналата седмица моделът сготви вкусна вечеря за Деня на благодарността, която беше показана пред милионите последователи в социалните мрежи.

„Хейли е чудесен готвач. Тя направи пуйка и други неща“, похвали я Джъстин. Двамата се сгодиха през 2018 година, като същата година направиха и първата си сватба в Ню Йорк. Година по-късно те организираха звездно събитие в Южна Каролина, на което присъстваха всичките им приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари