IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес с огненочервена рокля на корицата на Vogue

2 декември 2020 17 40

Изпълнителката краси мексиканското издание

Снимка: БГНЕС

Селена Гомес блести в дизайнерски дрехи за последния брой на Vogue Мексико. Изпълнителката участва във фотосесия, направена на открито, за да бъдат спазени всички мерки за сигурност по време на пандемията. Снимките са дело на фотографа Дарио, а стилът на звездата е сътворен от Яшуа Симонс.

Тази година, заради коронавируса, Гомес трябваше да измисли някакъв начин да се занимава вкъщи и в същото време да остане близко до феновете си. Затова тя стартира готварското шоу Selena + Chef, където приготвяше различни ястия с помощта на професионални готвачи. Сериите се предлагат в HBO Max, а разговорът между Селена и гостите ѝ се осъществяваше чрез видеоплатформи, тъй като трябва да се спазват мерките за сигурност.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Освен че тества кулинарните умения на звездата, предаването показва, че тя е много повече от певица. Тя е актриса, продуцент и предприемач с голямо сърце. Във всеки епизод тя дарява 10 000 долара за определена благотворителна кауза. През тези 12 месеца Гомес също така обърна и голямо внимание на психичното си здраве, като се опита да помогне и на феновете си, които се борят с депресия, безпокойство и липса на самочувствие.

„Уверете се, че вдигате телефона и често се обаждате“, казва тя пред Vogue. Съветва феновете си да се погрижат не само за семейството си, но и за приятелите си. Според нея, хората, които се чувстват самотни и изолирани, много биха се зарадвали на едно обаждане, независимо колко дълго ще е то.

Изглежда, че 2020 година е научила Гомес на много неща, които я карат да се гордее със себе си. Когато движението „Black Lives Matter“ започва в САЩ и по света, тя решава да предаде акаунта си в Instagram на афроамериканци с намерението не само да образова своите последователи, но и себе си. Изпълнителката споделя, че по този начин е искала да даде възможност на другите хора да бъдат чути и да разберат, че тяхното мнение има значение.

В интервюто Селена разкрива, че леля ѝ, баба ѝ и дядо ѝ са пресекли границата между Мексико и САЩ, криейки се в багажника на камион. В момента звездата е трето поколение потомък на мексикано-американски предци. „Баба и дядо живеят с мен и никога не бих заменила този живот. Семейството е всичко за мен. Много съм близка с тях“, казва тя пред Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

За корицата Селена беше облечена с дизайнерска рокля от Givenchy. Червеният модел е част от колекцията есен/зима 2020 и е чудесен за студеното време, тъй като е с дълги ръкави и разполага с наметало.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари