IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер и Коул Спроус представят уникални чанти

5 януари 2021 17 40

Фантастичните аксесоари на Coach са вдъхновени от Мики Маус и покойния Кийт Харинг

БГНЕС

Топмоделът Кая Гербер и актьорът Коул Спроус са сред известните лица, които представят новата кампания от аксесоари на марката Coach. Фантастичната нова колекция на бранда е вдъхновена от любимия герой Мики Маус и от творчеството на покойния творец Кийт Харинг.

Американският художник, който стана известен със своите поп-арт графити през 80-те години, почина през 1991 година от СПИН, едва на 31 години. Харинг боготвореше своя колега и визионер на поп арт изкуството – Анди Уорхол.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coach (@coach)

Колекцията от аксесоари на бранда е проникната от естетиката на уличната култура на Харинг, като същевременно е запазила присъщата причудливост на „Дисни“. Голяма част от кожените изделия са завършени с ушите на любимия анимационен герой – Мики Маус или пък с неговия лик.

Неслучайно лице на кампанията е Коул Спроус, който стана известен още като дете, заедно със своя брат близнак Дилън, в сериала на Disney Channel „Лудориите на Зак и Коди“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @luxe_futures


Кожените чанти и аксесоари от колекцията вече се предлагат на пазара в голям избор от модели – малки чанти с къса дръжка, такива с дръжка за рамо, раници, както и чантички за кръста.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coach (@coach)

„Понякога най-добрият дизайн идва от най-малко вероятните съпоставяния и не мога да се сетя за културен сблъсък, който да ми носи повече радост от Мики Маус и Кийт Харинг“, казва в изявлението си творческият директор на Coach – Стюарт Вевърс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари