IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модна кралица на 77: Катрин Деньов за Saint Laurent

12 януари 2021 10 50

Актрисата участва в последната кампания на модната марка

Снимка: БГНЕС

През изминалата 2020 година марката Saint Laurent успя добре да се впише в пандемията и изолацията. Компанията успя да впечатли с дефилето си за пролет/лято, което се проведе в мистериозна пустиня, както и с шортите и потниците, които носеха част от хората около креативния директор Антъни Вакарело.

Сега обаче, в началото на 2021 година, феновете имат нов повод, заради който да влязат в социалните профили на Saint Laurent. Катрин Деньов, 77-годишната кино икона, се появява в новата кампания на марката и показва защо все още е една от най-добрите в този бизнес.

За рекламата френската звезда е облечена в емблематичния тренчкот на Saint Laurent, проектиран от Вакарело, а снимките и краткият клип са заснети от Дейвис Симс. В ръката си Катрин държи електронна цигара, която затвърждава профила ѝ на привлекателна жена. След като видяхме снимките и клипа, спокойно можем да кажем, че Деньов изобщо не е забравила как да стои пред камерата. Тя продължава да вдъхновява младите и да им показва, че възрастта няма значение, ако знаеш какво искаш да правиш с живота си.

„Най-важните съвети, които получих от майка си за красивото остаряване, са два – пий огромно количество вода и се пази от слънцето!“, казва актрисата. Тя допълва, че никога не се е бояла от старостта, а красотата се крие в индивидуалността на всеки човек. „Днес сякаш младите актриси нямат възможност да разкрият своя характер. Всяка една от тях трябва да прилича на кукла Барби. Не бих искала да съм актриса в днешни времена“, споделя звездата.

Колаборацията на Деньов и Saint Laurent никак не е изненадваща, въпреки годините на актрисата. Тя отдавна е муза на бранда, като носи негови дизайни още от 60-те години на миналия век. Катрин се появява с тях както на екрана, така и в ежедневието си. По време на дългогодишното им сътрудничество, покойният дизайнер Ив Сен Лоран стои зад направата на шест костюма от най-известните филми на актрисата.

Антъни Вакарело също много добре познава прелестите на Катрин Деньов. Преди две години той използва филма ѝ Belle Du Jour като вдъхновение за новата си колекция за есен/зима 2019. Въпреки че наближава 80-те си години, актрисата по никакъв начин не показва, че иска да се пенсионира. Тя винаги е на първи ред на Седмицата на модата и работи по различни колекции за A.P.C и Roger Vivier.

През 2019 година Катрин Деньов продаде част от колекцията си дрехи от Saint Laurent за 1 млн. долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари