IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес с дизайнерска предпазна маска

15 януари 2021 12 30

И кристална бутилка за вода

Снимка: БГНЕС

Колко пъти сте си помислили да размените живота си с този на Дженифър Лопес? Отговорете честно, никой няма да ви съди. Все пак, тя не остарява, има страхотно тяло, притежава самочувствието да носи всякакви дрехи и аксесоари, разполага с милиони долари и може да се похвали с успешна кариера в киното и музиката.

През последните дни Джей Ло ни накара да ѝ завидим и за още – тоалетът ѝ за обикновена среща за обяд. В Маями тя пристигна с червеното си Порше, облечена в класическия стил за 2020 година – къс спортен топ и широко спортно долнище. Изпълнителката добави към тях дизайнерска чанта на Birkin, авиаторски слънчеви очила и задължителната предпазна маска, на която се забелязваше един малък детайл.

Сякаш за да не бъде объркана сред тълпата, Лопес беше изписала инициалите си на синята маска, която покриваше носа и устата ѝ. По аксесоара бяха нарисувани бели звезди, а от едната страна с големи букви беше написано „Джей Ло“. И за да допълни звездния си стил, изпълнителката взе със себе си и бутилка за вода, покрита с кристали, като по нея също бяха изписани инициалите ѝ.

Не можем да кажем със сигурност колко струва тоалетът на Лопес, но сме сигурни, че няма да ни бъде по джоба. Само ще вметнем, че спортният ѝ панталон струва 90 долара, а чантата може да достигне и четирицифрена сума. Така че, спокойно можем да кажем, че не е никак лошо да бъдеш Дженифър Лопес.

Ден по-късно звездата беше забелязана да пристига във фитнес център в Маями, като този път вниманието беше привлечено от клина ѝ. Върху него бяха изписани имената на близнаците ѝ Еме и Макс, които тя споделя с бившия си съпруг Марк Антъни. Преди да започне тренировката, Лопес е била тествана за коронавирус заедно с цялото си семейство. Според Daily Mail, пред къщата им е била паркирана мобилна лаборатория, в която е извършен прегледът.

В началото на годината пък Джей Ло показа какво означава да бъдеш на 51 години и да изглеждаш като на 31. Тя сподели снимка от ваканцията си в Търкс и Кайкос, на която позира върху педълборд и държи гребло. Изпълнителката е облечена в цял зелен бански, комбиниран с големи слънчеви очила, бял часовник и гривна. Снимката беше последвана от друга, на която Лопес се е сгушила в огромно цветно яке.

„Как започна седмицата➡️Как върви в момента“, написа тя под кадрите, включвайки се в популярен тренд в социалните мрежи. Публикацията ѝ бързо събра повече от 2 млн. харесвания и хиляди коментари, в които феновете се чудят как тялото на звездата може да изглежда по този начин. По време на ваканцията си Джей Ло сподели няколко секси снимки, с които накара всички да ѝ завиждаме за невероятната физика.

Освен че се радва на любовта на феновете, Джей Ло се надява тази година да успее да се венчае за годеника си Алекс Родригес. Двамата трябваше да се оженят миналото лято, но церемонията беше отменена заради пандемията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари