IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на Дуа Липа: Певицата, която прилича на супермодел

19 януари 2021 10 30

Британската поп звезда с албански корени, която знае как да се открои от тълпата

БГНЕС

БГНЕС

Откакто с е появи на музикалната сцена през 2015-та година, британско-албанската звезда Дуа Липа определено доказа, че освен като певица, би могла да направи отлична кариера и като супермодел.

Дългокраката брюнетка умее да носи всичките си дрехи с истинска класа и характер. Нейният стил е подчертано сексапилен и открояващ се. Независимо дали носи изрязан сценичен тоалет или рокля в бонбонени цветове, Дуа Липа винаги изглежда самоуверена, гореща и женствена. Певицата, която има почти 60 милиона последователи в социалната медия Instagram, редовно споделя свои снимки с уникалните си модни решения.

Интересното и уникално при Дуа Липа е, че обикновено тя игнорира модните тенденции, но въпреки това се превърна в модна икона, лансирайки отново стила диско, но в една по-съвременна визия.

Тя редовно се облича в щамповани клинове, в къси, секси рокли с цветни принтове, носи изрязани деколтета и масивни бижута. Преди няколко дни тя предизвика фурор в социалната медия, като сподели своя снимка от почивката си в Мексико, на която носи ултрасекси, изрязана на талията, черна рокля, от която се виждаха черните ѝ прашки.

От година и половина Дуа има връзка с Ануар Хадид – братът на супермоделите Джиджи и Бела Хадид. Той също като сестрите си работи като модел. Преди няколко дни Дуа Липа украси корицата на британското издание на списание Vogue. На някои кадри от фотосесията за модната библия певицата прилича на провокативно съчетание между Мерилин Монро и Мадона. На корицата тя е облечена в гащеризон Giorgio Armani Spring 2021.

Дуа се появява и на корицата на новия брой на списание Rolling Stone, където е просто зашеметяваща, а акцентът определено е в зашеметяващото ѝ тяло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Знойната брюнетка определено има афинитет към класиката, когато става въпрос за модните ѝ избори в свободното ѝ време. Обикновено тя залага на тоалети, характерни за края на 90-те. Тя без усилие балансира момчешки улични облекла с по-женствени детайли.

С течение на годините нейният моден вкус става все по-експериментален. Тя умее да смесва различните стилове, като често залага на топмодерни брандове за тоалетите си на червения килим, например Saint Laurent или Valentino.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Дуа Липа е родена на 22 август 1995 г. в Лондон, Великобритания. Семейството ѝ е от Прищина, Косово. Баща ѝ Дукаджин Липа също е музикант. Родителите ѝ се връщат в Косово поради професионални причини, когато тя е на 15 години, но Дуа се връща сама в британската столица.

В началото работи в клубове и като модел, пробвайки да намери контакти в музикалния бранш. Тя се свързва с Марлон Рудет, който я насърчава да запише демо сингли през 2012-а.

Дуа привлича вниманието на мениджъра на Лана Дел Рей, който сключва договор с нея. Американските продуценти като Емил Хейн и Родни Джеркинс пък ѝ помагат да направи дебютния си албум, като през лятото на 2015 г. се появява първият ѝ сингъл New Love.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари