IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лолита Османова се вдъхнови от стила на Кейт Мидълтън

23 януари 2021 15 00

Гаджето на Гришо показа кои нейни палта харесва

БГНЕС

Новата приятелка на Григор Димитров е красива млада жена, която определено обича марковите дрехи и има свой стил на обличане. Като дъщеря на един от най-големите руски олигарси, тя със сигурност е свикнала на луксозни покупки. Това личи и по снимките ѝ в Instagram, където я виждаме с най-актуалните дрехи, обувки и аксесоари за сезона.

Няколко дни след началото на 2021 г., която посрещна в компанията на българския тенисист, Лолита Османова показа, че обожава палтата от естествена кожа, качвайки своя снимка с модел в бяло. То е със скрито закопчаване и кафяви петна. После пък я видяхме и с по-елегантно в тъмносив цвят. Но не си мислете, че само такива присъстват в гардероба ѝ.

От известно време красавицата споделя публикации в социалната мрежа, по които личи, че се интересува от начина на обличане на известни дами в кралските семейства по света. Тъй като Кейт Мидълтън е от любимките ѝ, наскоро тя ни разкри кои нейни зимни палта харесва.

Какво харесва Лолита Османова в зимния стил на Кейт Мидълтън?

„Навън е по-студено и дори в слънчево Монако нощите вече са прохладни. Време е да освежите гардероба си – особено след като разпродажбите в повечето магазини вече са започнали“, пише рускинята, споделяйки галерия с херцогинята на Кеймбридж.

„И ако сте скептични по отношение на променливата мода, тогава ви предлагам да се вдъхновите от неизменната класика – това следват истинските дами. Нека започнем с елегантната Кейт...“, обяснява Османова към кадрите.

Лолита дава пример с едно от любимите зимни палта на съпругата на принц Уилям – карирано, на Alexander Мcqueen, което тя притежава от няколко години и носи повече от един път без да се притеснява. Показва и зеления ѝ модел на Sportmax, който е с кожен колан под бюста.

Гаджето на Гришо използва словосъчетания като „лукс и изтънченост“, „много стилно“, „много популярна визия“, говорейки за връхните дрехи на Мидълтън, които явно много ѝ допадат.

В края на миналата година тя отново даде за пример Кейт, говорейки пред последователките си за това как да се облекат за празниците.

Сега богаташката щерка е в Австралия, където да присъства на мачовете на Григор Димитров на откритото първенство по тенис. Нищо чудно скоро тя да се включи със снимки оттам, показващи най-новите ѝ модни находки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари