IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес, флоралните мотиви ти отиват!

26 януари 2021 10 30

Визията ѝ в клипа De Una Vez е символ на изцеление и модерен прочит на Фрида Кало

БГНЕС

Селена Гомес започва годината ударно. Само преди дни тя изненада своите почитатели с песен на испански език – De Una Vez и уникален клип към нея. Там тя е истинска латино дива.

28-годишната попзвезда прекосява приказна къща, препълнена със светещи ретро лампи, левитиращи книги, зеленина и множество цъфнали цветя, като през цялото време пее за силата на сърцето и изцелението.

Визията на изпълнителката за песента, която е първата от албума Baila conmigo, е препратка към емблематичната художничка Фрида Кало. Заради това флоралните мотиви присъстват в целия клип - както в интериора на стаите, така и по дрехите и аксесоарите на Гомес.

Таня Вердуско и Адриан Перес, режисирали клипа, решили да заложат на страхотна винтидж рокля с цветя на марката Rodarte. Тя е в бледорозов цвят и струва 2 645 щатски долара. Ръкавите ѝ, стигащи малко под свивката на ръцете, са буфан.

Освен с нежни маргаритки, прикрепени допълнително към модела, той разполага и с обемно бяло сърце, което във видеото пулсира и свети в червено.

„Искахме да имаме тези връзки, да създадем този външен вид и да играем с невероятните цветя по начина, по който Фрида го направи, но да го направим модерен и готин за момента“, обяснява Вердуско пред списание Vogue.

Селена Гомес, която е със спусната, леко чуплива коса, обяснява, че роклята и цветята в косите ѝ са символ на изцеление, обновление и растеж. А тя се стреми към това през последните няколко месеца.

Оказва се, че голямото сърце на певицата, закрепено на гръдния ѝ кош, се свързва с мексиканската култура.

„Проектирахме сърцето, което наричат „Milagro“ в мексиканската култура. Неговата светлина може да бъде метафора за изцелението през цялата история“, коментира още Вердуско.

В специално видео Селена Гомес разкрива и как се подготвя на снимачната площадка, гримирайки се малко преди да заснеме част от кадрите.

„Изключително много се гордея с моя латино произход. Чувствах се силна, пеейки отново на испански и De Una Vez е толкова красив любовен химн“, казва звездата, чиито фенове веднага свързаха сърцето във видеото с Джъстин Бийбър. Някои заподозряха, че чрез него тя иска да покаже, че е силна и отдавна го е преживяла.

Само за първите 8 часа след премиерата на песента, клипът ѝ е гледан над 3 милиона и 800 хиляди пъти. Много от последователите ѝ не спират и да се радват на визията ѝ с флорални мотиви и търсят да закупят същата рокля. В социалните мрежи се появиха и рисунки на красивата изпълнителка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари