IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дакота Джонсън пръска сексапил по копринен пеньоар

28 януари 2021 09 00

Звездата превърна в хит домашната си роба

БГНЕС

БГНЕС

Визията на сексапилната актриса Дакота Джонсън след последната ѝ телевизионна изява се превърна в хит сред нейните фенове. Звездата се появи в доста неочаквано облекло за последното си Zoom интервю във „Вечерното шоу на Джими Фалън“. Дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън проведе разговора, загърната в елегантен копринен халат. Последователите ѝ вече са убедени, че щом тя може да работи облечена в секси пеньоар, значи всяка друга жена го може.

Изненадващият тоалет на Дакота беше с флорален принт на лилии, дело на марката Bernadette Antwerp. Джонсън не само изглеждаше великолепно, но и пръскаше класа, елегантност и сексапил от екрана. Все пак не всеки ден звездите се появяват по домашна роба в национален ефир! В интервюто Дакота разказа, че е алергична към лайм, а докато говореше непринудено жестикулираше с ръцете си, на едната от които се забелязваше голям пръстен със скъпоценен камък (на безимения ѝ пръст). Феновете ѝ са убедени, че това е годежен пръстен, подарен на Дакота от британския певец Крис Мартин, с когото са във връзка от няколко години.

Наред с любопитните факти около личния ѝ живот, Дакота омагьоса аудиторията с тази своя, едновременно нежна но и еротична визия. Определено сатененият пеньоар, в стил кимоно, на актрисата от трилогията „Петдесет нюанса сиво“, е доста по-атрактивен от меките плюшени и/или хавлиени халати, които повечето жени използват за домашна дреха в днешно време.

Въпросният халат на Джонсън е разпродаден, но в интернет има много други марки, които предлагат подобни винтидж модели като Masongrey, byTiMo, като повечето достъпни опции можете да откриете в Amazon.

Няколко дни по-късно Дакота пък се появи в шоуто на Джеймс Гордън облечена в дълга, флорална рокля на Gucci. Джонсън предостави на феновете си отново доза блясък от 60-те години. Червената рокля с красиви маншети и волани също е подбрана за актрисата от нейната стилистка Кейт Йънг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари