IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Освежи гардероба си с топ якета и мега чанти!

26 януари 2021 12 00

Какво да избереш за актуалния сезон?

Снимка: Istockphoto

Незаменимо зимно съкровище си остава топлото и качествено яке. Устойчива, стилна и модерна, хубавата връхна дреха е онази, с която ще изпъкнеш сред тълпата, но и ще бъде практична и удобна за теб в студа.

Какъв е твоят стил?

Не обичаш гардероба ти да прелива от обеми. Цениш лекотата и комфорта. И искаш подобаващо яке, което да отива и с панталон, и с рокля, и с пола. Олекотените пухенки са чудесна опция. Леко oversized, капитонирани, с удължен силует и може би решени само в един цвят. Чудесна опция за зимата в комбинация с хубави, качествени зимни обувки.

Ефектно яке от кожа с лачен ефект

Ако модата е твоята голяма страст, твоят зимен сезон заслужава и един по-специален модел, с който да го запомниш. Нещо ярко, оптимистично и различно! Защо не яке от кожа с лачен ефект в неочаквана разцветка.

Откриваме страхотни попадения в кобалтовосиньо, в златно, в други металически разновидности и в искрящобяло.

Класическо спортно яке

Ако ежедневието ти е динамично, изпълнено с повече движение и търсиш удобство, класическият пухен бомбър е твоята точна дреха в дните, когато температурите сочат стремително надолу. Спортни боти или кубинки ще му отиват напълно.

Мъхесто палто или яке

Палтата от изкуствен косъм и якетата от мъхести материи остават тренди и през този сезон. Залагаме на маслинени нюанси, каки цветове, но сме изкушени и от алтернативите в пастелната палитра. Добавяме стилни ръкавици и сме готови и въоръжени срещу студа.

По това време на годината селекцията дамски якета от Fashion Days предлага чудесни оферти и сериозно разнообразие от дизайни и стилове.

Добави характер в аутфита с подходящ аксесоар. И някоя страхотна чанта!

Ако денят ти е низ от разнородни задачи, работа, спорт и още, то моделът за теб трябва да бъде универсален, обемен и функционален, за да побира всичко, което ти е необходимо. Във всеки един миг.

Ако се нуждаеш от ново попадение, надникни в селекциите на Fashion Days за повече вдъхновение. Колекцията им от чанти повдига шопинг адреналина ни с любими марки, жестоки разцветки и разнообразни модели.

Основно правило – големината е важна, но и цветът също

Аутфитите, решени в светли тонове, комбинираме с по-малки чанти и обратното. Не се лишаваме от миничантите и през зимата, оценяваме чара им, а и са супер, супер тренди.

Ярките чанти хармонираме с рокли и комбинации в пастелни тонове. Позволяваме си и декорации, кристали и малко повече акценти, когато избираме какво да носим с дънки и кожено яке. Допадат ни и дамски чанти в тъмни тонове за по-ярките аутфити и за монохромните класики.

За едноцветните аутфити избери чанта в тъмен цвят или много светъл

Ако обичаш визии, решени от глава до пети в сходна палитра, избери аксесоари, които ще изпъкнат в общата картина. Или се заиграй с контрасти. Ако носиш рокля в наситенозелено, заложи на аксесоар в светлозелено. И не забравяй бижутата.

Зачеркни опцията да носиш всичко в един тон! Ако червеното е твоят цвят в гардероба, опитай чанта в златно или черно. Експериментирай и открий работещата за теб комбинация.

И ако в аутфита ти преобладават 3 цвята, избери чанта в доминиращия.

Раниците от екокожа също заслужават внимание този сезон. Не ги пропускай!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари