IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън нарушила модно правило при последната си изява?

27 януари 2021 10 30

Тя се появи с рокля на каре

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън е известна със своя безупречен стил, но дали последната ѝ изява не наруши модните правила?

Тя и принц Уилям изпратиха специално съобщение до екипа на болница в Шотландия, като им благодариха за работата по време на пандемията и ги поздравиха по случай „Burns Night“ – шотландски празник в чест на поета Робърт Бърнс. Херцогинята на Кеймбридж се появи с червена карирана рокля от Емилия Уикстед, която привлече вниманието както на феновете, така и на модните критици.

И докато обикновеният човек се възхищаваше на стила на Мидълтън, професионалистите забелязаха, че може би е нарушила едно от правилата в модната индустрия. Според нормите, карираните дрехи се носят само през месец декември. „Неписано правило е, че червените и тоалетите на каре са запазени само за празничния сезон. Визията на Кейт изглежда повече като коледна картичка, а не като бизнес среща“, казва модният редактор Британи Таларико.

Тя обаче добавя, че като всяко правило в света и това е направено, за да се нарушава. Кейт печели и още точки от факта, че роклята е носена и преди, което показва мисъл към природата. Тоалетът беше избран и през 2019 година за специалната коледна вечеря на кралица Елизабет II. Този път херцогинята го съчета с перлени обеци и прекрасна изправена прическа.

Според критиците, Мидълтън е избрала роклята специално за празника на Шотландия, защото каретата се свързват именно с тази държава. Всъщност, херцогинята често избира този стил, когато е на посещение там. През декември, по време на кралското пътуване с влак, тя взе със себе си кариран шал, което подсказа, че първата спирка ще е Единбург.

Кейт, която отпразнува 39-ия си рожден ден по-рано през месеца, показа новата си любима прическа. Вместо леки къдрици в долната част на косата, тя се е изправила напълно, което доста впечатли феновете. Херцогинята дебютира този стил миналата седмица, когато си поговори с няколко медицински сестри от болницата, в която беше инжектирана първата в света ваксина срещу коронавирус.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари