IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златен глобус 2021: Аманда Сайфред с диаманти за 1 милион долара

1 март 2021 14 30

Явно диамантите наистина са най-добрият приятел на жената

Снимка: БГНЕС

Тазгодишните награди „Златен глобус“ бяха доста по-различни от обикновено. Заради пандемията шоуто се проведе без публика, като победителите изнасяха речите си от вкъщи, а всичко се предаваше чрез дигиталната платформа Zoom. Заради ограниченията водещите Тина Фей и Ейми Полър дори бяха позиционирани в два различни щата.

Въпреки че актьорите и актрисите не успяха да се разходят по червения килим, това не им попречи да покажат стил и красота дори и у дома. Дизайнерските рокли отново бяха на преден план, като дамите се състезаваха коя от тях ще грабне титлата за най-добре облечена звезда. Тоалетите на Chanel, Gucci, Oscar de la Renta и много други привлякоха вниманието на феновете, които зорко следяха социалните мрежи за снимки.

Една от актрисите, която се открои сред тълпата, беше Аманда Сайфред. Освен че се появи във флорална рокля на Oscar de la Renta, актрисата успя да впечатли и с избора си на бижута. Аксесоарите ѝ дори привлякоха повече внимание от розовия ѝ тоалет, въпреки че Сайфред заложи само на обеци и колие. Заедно те тежат едва 5 грама и струват около 1 млн. долара.

Аманда Getty

Снимка: Getty images

Аманда беше номинирана за ролята си на Мариън Дейвис в Mank, като за първи път се бореше за „Златен глобус“. Явно затова е искала да направи запомнящо се представяне и спокойно можем да кажем, че всичко ѝ се получи. „Чувството е прекрасно. Първата ми номинация. Все още свиквам с това. Толкова много неща се случват в света, така че ще ми трябва един ден“, каза тя пред Entertainment Tonight.

Бижутата на Сайфред за церемонията „Златен глобус“ включваха обеци с диамант на Forevermark Exceptional, които съдържат и 18-каратово жълто злато. На врата си актрисата носеше чокър от същата марка, който пък може да се похвали с 18-каратово бяло злато. Обеците тежат 2,06 грама, а чокърът е 2,47 грама.

По време на интервюто си преди раздаването на наградите, Сайфред заяви, че се радва за дистанционната церемония, тъй като има повече време за семейството си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари