IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Далеч от кралския двор: Меган Маркъл с рокля за 30 долара

1 март 2021 16 30

Съпругата на принц Хари вече не е задължена да носи скъпи тоалети

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл доказва, че не е нужно да носим скъпи дрехи, за да изглеждаме добре.

По време на видео разговор със съпруга си принц Хари и водещия Джеймс Кордън, бившата актриса впечатли с избор на тоалет, който всеки от нас може да си позволи. Тя избра синя рокля с големи ръкави, която беше комбинирана със синьо колие. Видео разговорът беше доста кратък, но пък това не попречи на феновете да забележат няколко интересни момента.

По време на диалога научихме как Маркъл се обръща към принц Хари. „Хаз, как е обиколката ти из Лос Анджелис?“, попита тя. Когато Джеймс Кордън се поинтересува защо никой друг не нарича Хари по този начин, той отвърна, че само съпругата му има това право. Разговорът разкри и една интересна черта от характера на принца, а именно, че той може съвсем спокойно да се шегува с околните. Когато Кордън нарече Меган „скъпа“, принцът веднага го погледна с укор и попита „На кого викаш скъпа?“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Velvet Torch (@velvettorch)

Освен тези интересни моменти, роклята на Маркъл също привлече вниманието. Въпреки че на малкия телефонен екран не се видя много от тоалета, то марката, която стои зад него разкри повече в социалните мрежи. Оказва се, че брандът се казва Velvet Torch и е семеен бизнес в Ел Ей. Оттам се похвалиха, че 39-годишната съпруга на принц Хари е избрала именно техен дизайн за участието си в предаването на Джеймс Кордън.

„Е, това се случи днес“, написаха от марката в социалните мрежи. Оказва се, че роклята струва едва 30 долара, което накара феновете веднага да си я поръчат. Тя беше изкупена само за няколко часа, като от бранда обявиха, че съвсем скоро отново ще бъде налична.

Роклята за 30 долара е доста по-различен избор от тоалетите, с които видяхме Меган през изминалите седмици. За обявяването на втората си бременност, бившата актриса носеше тоалет от Carolina Herrera, а малко по-късно се появи с лимонена рокля от Oscar de la Renta, която струва 3500 долара.

С огромната разлика в цените на тоалетите ѝ, Меган Маркъл сякаш иска да покаже, че може да изглежда стилно в рокля за 30 и за 3500 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари