IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Пол Уокър откри дефилето на Givenchy

11 март 2021 10 30

Медоу Уокър представи колекцията есен/зима 2021

Снимка: БГНЕС

Медоу Уокър върви по звездните стъпки на баща си.

Докато Пол Уокър беше известен със своя актьорски талант, изглежда, че 22-годишната му дъщеря по-скоро иска да се занимава с мода. Тя направи своя дебют по време на дефилето на гиганта Givenchy, като откри шоуто за колекцията есен/зима 2021 година.

Медоу сподели клип в социалните мрежи, в който носи голям блейзър, комбиниран с асиметрична черна пола и токчета. Аксесоарите ѝ включваха черно колие и сиви обеци. Външният вид беше завършен с прическа в стил боб с бели кичури.

„Ексклузивен дебют. Благодаря ти, Мат, за подкрепата и отдадеността да ме докараш безопасно от Париж до Ню Йорк“, написа Медоу в социалните мрежи. Тя поздрави дизайнера Мат Уилямс за първото му шоу за Givenchy, както и благодари на всички, които са били включени в него. Освен че сподели снимки в своя профил, 22-годишната дъщеря на Пол Уокър превзе акаунтите и различните филиали на Vogue.

В един от тях тя призна, че се е страхувала от огромното помещение, в което се е състояло дефилето. „Мислех си, че ако беше пълно с хора и трябваше да изляза пред тях, щях да съм ужасена“, пише Медоу.

През ноември тя използва социалните мрежи, за да разкрие за връзката с баща ѝ навръх седмата годишнина от смъртта му. Медоу сподели снимка, на която е заспала върху Пол и написа, че си спомня за тези моменти с тъга. „Днес чествам любовта и щастието, което донесе на света. Показвам ви снимка на мен и най-добрия ми приятел“.

Пол Уокър загина през 2013 година след ужасяваща автомобилна катастрофа. Актьорът се е връщал от благотворително събитие, когато колата, шофирана от негов приятел, излиза от пътя и се удря в дърво. В последствие автомобилът се пали, а двамата загиват на място.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари