IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди със секси селфита: Зажаднели са за лятото

27 март 2021 15 00

Кои известни дами показват перфектни тела по бански в социалните мрежи?

Изабел Гулар; БГНЕС

Напоследък много известни и красиви дами показват чрез постовете и снимките си в Instagram, че са зажаднели за лятото. Една от последните дългокраки хубавици, които се щракнаха по бански за радост на последователите си, е ангелът на Victoria's Secret Изабел Гулар. Годеницата на футболиста Кевин Трап, която е лице на някои от най-големите световни марки за облекло, демонстрира тънката си талия и задни части с формата на ябълка във видео, докато си взима душ на открито.

36-годишната бразилска моделка очевидно е зажадняла за топлото време, защото коментарът ѝ към видеото гласи: „На кой друг му липсват душовете на открито през лятото?“.

 

Колежката на Изабел от модния подиум и друг ангел на Victoria's Secret – Лаис Рибейро също демонстрира изваяното си тяло в социалната мрежа. 30-годишната Лаис повдигна градусите, след като сподели в Instagram снимки от последната си, ослепителна топлес фотосесия. Красавицата изглежда сензационно, докато позира пред камерата на открито.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro)

Пери Едуардс също се показа по бикини на последователите си в Instagram, като се пошегува, че локдаунът ѝ е осигурил „нулево съдържание“ за социалните медии и затова тя споделя това свое секси селфи в огледалото, най-вече за да зарадва феновете си. 27-годишната британска певица от групата Little Mix демонстрира супер форма, но това не е изненадващо като се има предвид, че тя има връзка с професионалния футболист Алекс Окслейд-Чембърлейн, с когото редовно тренира.

Бившата приятелка на Лео ди Каприо – Нина Агдал също показа на последователите си своята перфектна физика на супермодел в смел бански костюм. Нина е момиче на Sports Illustrated и определено силата ѝ е в това да позира по бански и бельо. 28-годишната блондинка от Дания доказа, че най-добрата реклама е именно разголената фотосесия в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal)

Актрисата Хейли Стайнфелд също използва Instagram в четвъртък, за да зарадва феновете си със секси снимки. Те са задкулисен поглед от последната ѝ фотосесия, състояла се в имение в хълмовете над Холивуд, от което се вижда впечатляваща гледка към града. Наскоро брюнетката създаде своя модна линия бански с приятелката си Франческа Айело, наречена HaileeXFrankies. Тя е и модел на линията, която е вдъхновена от 70-те години на миналия век и най-вече от калифорнийската сърф култура.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари