IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бруклин Бекъм дава уроци по моделство на брат си Ромео

25 март 2021 10 50

Големият син на Виктория и Дейвид се самозасне в реклама на Pepe Jeans

БГНЕС

Бруклин Бекъм даде на по-малкия си брат Ромео добри и полезни уроци по моделство. Най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм, който се изявява най-вече като моден фотограф, се засне сам за новата модна кампания на Pepe Jeans London.

От многодетното семейство Бекъм до този момент най-вече 18-годишният Ромео е участвал в модни кампании на големи брандове, но се вижда, че и 22-годишният му брат се справя също отлично, както зад камерата, така и пред нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Но най-голямото дете на британската модна дизайнерка и бившата футболна звезда се е самозаснел на плажа по залез слънце. Всичките изображения на Бруклин са режисирани и заснети от самия него. Той си е играл със своето отражение, използвайки безрамкови огледала.

Бруклин си сътрудничи с модния бранд за кампанията Wiser Wash®. Тази технология драстично намалява използването на вода при производството на деним, като използва само 1 чаша вода за процеса на обезцветяване на чифт дънки и нулеви токсични химикали.

За разлика от другите членове на прословутата си фамилия, които са базирани в Лондон, Бруклин, който е сгоден за американската актриса Никола Пелц, живее в слънчева Калифорния.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари