IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Светът на Tialoto“ разкрива последните модни и кулинарни тенденции, новостите в козметичния свят и прическите

25 март 2021 12 00

Второто издание на дигиталното лайфстайл събитие на Tialoto.bg ще се излъчи на живо на 31 март на Investor Media PRO

„Светът на Tialoto“ разкрива последните модни и кулинарни тенденции, новостите в козметичния свят и прическите

Макар най-женският месец март да е към края си, лайфстайл медията Tialoto.bg, която е част от портфолиото на Investor Media Group, ще се погрижи последният ден от него да бъде особено запомнящ се за дамите. На 31 март предстои ново дигитално събитие от поредицата „Светът на Tialoto“, което през изминалата година помогна на дамите да бъдат в крак с тенденциите в модата и красотата, независимо от постоянните локдауни. Сега екипът на „Светът на Tialoto“ и главният редактор на лайфстайл медията Криси Табачка са подготвили нова още по-интересна порция от разговори с доказани имена в модната и козметичната индустрии, които ще разкрият малките тайни, с които всяка дама да постигне перфектната визия и да посрещне с увереност и стил новото утро и така бленуваните горещи летни дни.

Сред лекторите по време на второто издание на дигиталното лайфстайл събитие „Светът на Tialoto“ ще са Мартина Бонева и Христина Чекова – две смели момичета, които през 2018 г. създават They ARE – независим моден лейбъл, посветен на стила, естетиката и женствеността. Те ще представят актуалните модни тенденции за сезон пролет-лято 2021 г.

Всяка перфектна визия върви и с добре оформена прическа. За тази цел дамите все повече избират да се оставят в ръцете на професионални фризьори и коафьори, които да създадат мечтания цвят на косата. Коя е най-предпочитаната прическа за сезон пролет-лято 2021 г. и какви са последните трендове при избора на техника на боядисване ще разкаже коафьорът Стоян Кунев. Още преди да направи година в бранша, вече е носител на 3 награди. Грижи се за косите на звездите от хитовите сериали „Революция Z“ и „Фамилията“. Стайлингът на косите на актьорите в игралния филм „Докато Ая спеше“ също е негов, а сред редовните му клиенти са популярни музикални изпълнители и актьори.

Смяната на сезоните и температурните промени се отразяват на кожата и често могат да причинят редица проблеми, които в повечето случаи са свързани с хидратацията. Как да изберем правилните продукти през този период и да си набавим дневната доза красота само с един продукт ще разкаже д-р Зорина Петрова, управител нa Мedical Point, която се занимава с преподавателска и научно-изследователска дейност и повече от 20 години работи в областта на лекарствената терапия в различни чуждестранни и български фармацевтични компании.

Освен сияйната и чиста кожа, не трябва да забравяме, че усмивката е задължителният аксесоар, който една жена може да носи. Именно за тази важна част от женското тяло своя богат опит по време на събитието ще сподели д-р Бранимир Кирилов, лекар по дентална медицина със значителен принос в изграждането и развитието на българската школа по дентална имплантология и пластика. През 2005 г. основава клиниката по дентална медицина Medical Dent, която е официален представител на Международния учебен център по имплантология – IFZI, със седалище в Нюрнберг, Германия, където специалистът често пъти ръководи семинари и извършва консултации. Тази година Medical Dent разшири услугите си, откривайки дентален център за орална хигиена – Dental Care Center. По време на гостуването си в „Светът на Tialoto“ д-р Кирилов ще разкаже за значимостта на денталната хигиена и за най-ефективните начини за постигането ѝ.

За финал, Елена Петрелийска и шеф Ники Красимиров ще разкрият какъв ще бъде гурме вкусът на лятото и ще разкажат повече за очертаващите се тенденции при пътуванията за 2021 г. Елена е дипломиран здравен консултант и нутриционист от Оксфорд, както и дипломиран главен готвач. Участието ѝ в първото издание на кулинарно риалити, в което е финалист, поставя началото на кулинарния ѝ път, като днес води кулинарни курсове за деца и възрастни. Член е на фондация „За храната“, с която всяка година организира инициативата на Джейми Оливър Food Revolution Day. Шеф Ники Красимиров се занимава с кулинария близо 20 години, като опита си трупа от водещи готвачи в Англия във кухнята на френския ресторант „Алмейда“, ръководен от небезизвестния готвач Алън Джоунс. След като близо 3 години се учи от най-добрите, Ники се връща в България, където и днес продължава да работи като главен готвач на водещи ресторанти в страната.

Всички актуални тенденции и трендове от света на модата, естетиката, личностното развитие и лайфстайл общността – проследете на 31 март с второто издание на „Светът на Tialoto“, организирано от сайта Tialoto.bg. Дигиталното събитие ще се излъчва на живо на новата стрийминг платформа за събития на Investor Media Group – Investor Media PRO, както и на https://www.tialoto.bg/live/.

„Светът на Tialoto“ се провежда с подкрепата на Dental Care Center и Babe Laboratorios.

Медийни партньори на събитието са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Puls.bg, Az-jenata.bg, Лицата на града, Mikamagazine.bg

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари