IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обувки с нисък ток – задължителни за пролетта и лятото

8 май 2021 16 30

Удобни, стилни и комбиниращи се с всичко

Снимка: iStock

През изминалата година не обръщахме голямо внимание на модата. Все пак, единствените задължителни тоалети се състояха от пижами, анцузи и тренировъчни комплекти. Забравихме за официалните дрехи, за полите, роклите и панталоните, като прекарвахме все повече време затворени у дома. Обувките също претърпяха промяна, като токчетата и сандалите отстъпиха място на домашните чехли и маратонките.

Тази година обаче като че ли може да се позамислим да извадим отново любимите си дрехи на преден план. Да, ограниченията около коронавируса още стоят, но ваксинацията продължава с пълна сила и светлината в тунела става все по-ярка. Дали отново не идва времето за носене на сутиен? Или за дънки? Или пък е време да си купим обувки, които имат елегантен дизайн, който е съвсем различен от това, което носехме през последната година?

Отговорът на всички тези въпроси е Да. Доказателството, което ни убеди, че модните тенденции започват отново да са интересни на обществото, е появата на обувките с нисък ток. Докато всички обсъждаха завръщането на официалните обувки с висок ток, по-ниската им алтернатива се промъкна в живота ни без дори и да разберем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by max (@__mmaxinewylde)

Преди години обувките на нисък ток се смятаха за съмнителен дизайн, който нямаше особен смисъл, но във време на пандемия всичко странно става задължително. Те се превърнаха в нещо като помощни колела, с които постепенно да се завърнем към високите си обувки и елегантните токчета. Освен това не можем да забравим, че ниските токчета са многостранни. Те имат способността да изпълняват две задачи – заменят едновременно обувките с равна подметка и тези на висок ток.

Независимо дали сте избрали модел, който да носите с дънки или с пайети, обувките на нисък ток вървят с всеки тоалет. Именно това ги прави лесни за включване във всякакъв вид обстановка. Искате нещо, което да добавите към лятната си рокля? Обувките на нисък ток са малка стъпка напред от равните ви обувки, но в сравнение с високите токчета, те са по-лесни за ходене и балансиране през целия ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Farah (@farahpink)

Въпреки че нямаме търпение да сложим нещо елегантно, никога не бихме отказали да облечем и един удобен клин или панталон. Ниските токчета могат да направят всеки един по-спортен тоалет да изглежда стилен, особено когато ги обедините с блейзър или сако. Освен че добавят малко разнообразие към дрехите, тези модели не се подчиняват на времето. Те са фини и сладки, но вариантите със заострени върхове удължават крака и придават повече елегантност. Инвестирайте в чифт, който е с неутрален цвят, за да може да го използвате години напред.

Едно от най-хубавите неща на обувките с нисък ток е, че осигуряват нужния баланс. Това обаче не трябва да ви навява мисълта, че не са стилни и не може да ги използвате за официални вечери. Точно обратното – тази обувка е перфектното решение, когато искате да изглеждате елегантно, но не искате да сте високи до небето. В зависимост от детайлите, тези модели добавят забавление към външния ви вид и придават необходимата увереност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари