IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Тоалети за плажа, които си заслужава да носите

6 май 2021 13 30

Време е да помислим за топлите и слънчеви дни

Снимка: iStock

Лятото постепенно настъпва и мислите ни вече отлетяха към плажа. Миналата година много от нас пропуснаха почивката край морето и тази със сигурност стискат палци ситуацията с коронавируса да се подобри и най-накрая да си топнат краката в солената вода. И за да бъдат нещата още по-добри, трябва да си намерим правилния тоалет за плажа, независимо дали отиваме да се печем или смятаме да прекараме една романтична вечер под звездите.

Що се отнася до арсенала от плажни тоалети, тази година е добре да го поддържате едновременно елегантен и обикновен. Помислете за дънкови шорти, класически оксфордски ризи и копринени поли с памучни тениски или потници. Благодарение на социалните мрежи, получаваме постоянни вдъхновения за това какво да носим през лятото, както и как да направим най-добрата комбинация между дрехите в гардероба си.

Ето няколко идеи, които ще превърнат лятната ви почивка в още по-незабравима

1. Черен бански

Черното е един от класическите избори за плажа, тъй като прибира тялото и го прави да изглежда стегнато и по-слабо. Ако бански в този цвят ви се струва твърде обикновен, изберете модел с дълбоко деколте или такъв, който има допълнителни детайли по предната част. Може да заложите на стил с дебели или къси презрамки, в зависимост от това колко искате да изгорите.

2. Флорална максирокля

За онези романтични вечери на свещи, максироклята с флорален мотив е чудесен избор. Този модел се облича много лесно и може да се съчетае с почти всякакъв вид обувки. Ако обичате да ви е топло на краката, вземете любимите си бели маратонки и тръгвайте към плажа. Ако пък искате да бъдете още по-елегантни, заложете на сандали на висок ток, комбинирани с красиви обеци и съвсем малко летен грим.

3. Голяма риза

Знаете ли коя дреха служи за чудесна защита от жаркото слънце? Голяма риза с копчета, която се вписва чудесно в летните ви тоалети, като същевременно ви придава и секси визия. Освен това е много гъвкава, що се отнася до съчетаване с останалите ви дрехи. Може да я носите свободно като минирокля или пък да я завържете над кръста.

4. Потник и мидирокля

Ако търсите вечерна визия за плажа, която се различава от традиционната максирокля, използвайте една тенденция, която съчетава в себе си елегантност и ежедневие. Говорим за мидиполата, комбинирана с небрежен бял памучен потник или тениска. Веднага след обличането ще видите в огледалото, че това е една от задължителните визии за лятото.

5. Дънки и бански

През последните няколко месеца наблюдаваме как модните тенденции от миналото се завръщат с пълна сила. Те се промъкват в прическите, маникюрите, а сега се опитват да завладеят и летните тоалети. Спокойно можем да кажем, че им се получава, тъй като една от най-горещите тенденции за плажа тази година ще е комбинацията между широки дънки и горнище на бански. Аксесоарите като верижни колани и шапки „идиотки“ са чудесно допълнение, но не и задължително.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари