IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фотосесия в тоалетната – Кейти Пери го може най-добре!

11 април 2021 12 00

Певицата със страхотен аутфит за пролетта

БГНЕС

Снимали ли сте се като тийнейджъри в училищната тоалетна? А бихте ли споделили кадрите в социалните мрежи? Ако си мислите, че това далеч не е начинът, с който да получите повече лайкове, харесвания, погледнете последната фотосесия на Кейти Пери. Да, точно така! На певицата не ѝ пука къде се намира, защото изглежда страхотно. И като няма къде да покаже последния си аутфит, защото все по-рядко ходи по събития, го прави в Instagram и Facebook.

Изпълнителката, която е съдия в музикалния формат American Idol, винаги ще намери с какво да привлече вниманието на своята публика. Сега тя позира без свян в тоалетната на продукцията, при това с рокля на Alexander McQueen.

„Превърнах банята #AmericanIdol в мой собствен подиум“, пошегува се Кейти.

36-годишната звезда е избрала да се качи на тоалетната, за да се снима с кожената рокля тип „сукман“. Тя е с отворено деколте и по-широки презрамки, както и симпатичен колан с метална катарама на кръста.

Според модни експерти, правата кройка на модела, носен от Пери, е класика, която всяка жена трябва да има в гардероба си за сезон пролет-лято 2021.

Не бива да пропускаме, че сандалите на певицата, както и нейните бижута на врата, също са по най-новите тенденции.

За визията на Кейти Пери се грижи екип от стилисти. Още през февруари, Татяна Уотърфорд, която е част от него, сподели подробности за предпочитанията за дрехи, които има жената до Орландо Блум.

„Работата ми с нея е много забавна. Ако някога си кажете: „Кой би носил това, трябва да знаете, че Кейти Пери ще го направи...“, разказа тя.

„Тя изглежда невероятно!“, коментира още колежката ѝ и обяснява, че като майка и жена, която още не е успяла да влезе във форма, тя продължава да има доста смел и нестандартен начин на обличане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари