IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гримьорът на Кейли Куоко разкри какво се крие зад розовата ѝ визия

12 април 2021 11 00

Тя била на терапия с вендузи преди Наградите на актьорската гилдия

БГНЕС

Кейли Куоко бе неотразима на Наградите на актьорската гилдия, които бяха раздадени само преди броени дни. Макар да имаше виртуална церемония, русокосата актриса се бе подготвила с уникална официална рокля в яркорозово.

Звездата от „Теория на Големия взрив“ бе номинирана за ролята си в „Стюардесата“, но за съжаление на нея и феновете ѝ, не бе сред наградените. Въпреки това тя благодари за емоцията и подкрепата, които е получила.

В серия от снимки Куоко показва кукленския модел рокля, с която изглежда ослепително. Тя е с гол гръб, буфан ръкави и широка периферия, падаща до земята. Украсена е с обемно цвете.

35-годишната Кейли е заложила на висок кок и нежен грим за събитието, който е дело на Джейми Грийнбърг. След края му тя сподели подробности за подготовката ѝ.

Терапия с вендузи преди големия ден и разкрасителни процедури за спасяване на положението

„Харесвате ли визията на Кейли? Нуждаех с е от магически грим, за да прикрия белезите от вендузите, така че благодаря на Бога...“, написа специалистът в Instagram, показвайки как е изглеждала актрисата преди наградите.

Гримьорката мислела, че е добре подготвена, но когато отишла в дома на Куоко, установила, че тя се подложила на терапия с вендузи и има червени кръгове не само по гърба, но и по раменете, а си е избрала тоалет, който не може да ги скрие.

Грийнбърг показва в свое видео, че е поставила шийт маска на своята клиентка, с която кожата на лицето ѝ да изглежда по-свежа и хубава. Но най-трудната част било това как ще „гримира“ петната от вендузите по раменете, за да може когато актрисата излезе пред камерата те да не си личат толкова много.

„Приложих малко мицеларна вода за почистване и подготовка на лицето. Накарах Кейли да стои с маската за 15 минути. Използвах малко плътен овлажняващ балсам за устни. Продължих с двоен серум за лице“, коментира тя.

След като ѝ сложили солидно количество грим на цялото деколте, Куоко си отдъхнала и започнала без притеснение да се снима. А на кадрите петната почти не се забелязват с просто око.

Накрая актрисата се прибира в дома си изтощена и във видео показва, че ляга на спалнята, за да гледа „Шитс Крийк“, който получи наградата за най-добър актьорски състав в телевизионен комедиен сериал. Завъртайки се, виждаме белезите от вендузите по гърба ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари