IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слънчеви очила – Дженифър Лопес е готова със своя избор

14 април 2021 10 30

Звездата блести в новата реклама на Coach

Снимка: Getty

Дженифър Лопес се превърна в модна икона още със стъпването си на музикалната сцена. Тоалетите ѝ в клиповете станаха задължителни за всяка дама, а какво можем да кажем за зелената рокля на Versace? Тя не само предизвика възхищение по целия свят, но и накара платформата Google да създаде специална опция – Google Images, с която може да търсите чрез поставянето на снимки.

С напредването на възрастта Джей Ло не загуби челното си място в модните класации и това ѝ спечели множество рекламни кампании. Преди няколко години изпълнителката се превърна и в официално лице на фирмата Coach, като демонстрира дизайнерския си нюх и дори създаде собствена дамска чанта.

Сега обаче, с настъпването на лятото, Лопес се е фокусирала върху друг важен аксесоар, а именно слънчевите очила. В новата реклама на Coach тя показва новите модели от колекцията и отново успява да впечатли с красота. За да може вниманието да е насочено само и единствено към очилата, Джей Ло е заложила на по-ежедневен тоалет. Тя носи бяла тениска и класически тренчкот, към които добавя черно-розови очила.

Класическият, геометричен дизайн се продава за 185 долара и предлага избор от няколко цветни варианта, ако предпочитате черно или кафяво пред розово. Изглежда, че Дженифър Лопес вече е абсолютно готова за лятото, което ни кара да се замислим какво точно имаме в гардероба като дрехи и аксесоари за по-топлите дни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Нали знаеш, че аз създадах това бъдеще. Поне чаСтта с всички решения, които взимаш я помня перфектно, като например пра баба Мика най- старата дама за чело на народнито събрание!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
Истината ах истината, а колко ти е чужда тя!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
У ( преди 2 години )
Е ами не е баба Мария Силвестър ама става, Ваньо не е и Ана ди марис явно тя ти го вдига нали прилича на Викито, ама като разкара Алексчето може и да се сети в кой век живее Джей и да си разчупи стила като за ичила! Нищо лично само истината ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар