IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сватбени трепети: Лейди Гага, страхотна рокля!

12 април 2021 08 30

Дали изпълнителката вече се е омъжила?

Снимка: Getty

Сватбени камбани зазвъняха за Лейди Гага.

Изпълнителката, която често се подвизава и като актриса, беше забелязана в стилна сватбена рокля и бели обувки, което накара голяма част от феновете ѝ да сметнат, че тя вече е минала под венчилото. За тяхно съжаление обаче снимките, които обиколиха социалните мрежи, са от снимачната площадка на филма House of Gucci, в който Гага си партнира с Адам Драйвър.

Биографичната драма ще разказва за връзката между Патриция Реджани и убийството на съпруга ѝ Маурицио Гучи през 1995 година. Гага влиза в ролята на заподозряната и в момента се намира в Рим, където ще се развива по-голямата част от действието. Сватбената рокля на актрисата се отличаваше с флорални детайли, нисък подгъв и прозрачни дълги ръкави. Завърши визията си с бели токчета, колие, обеци и дълъг до земята воал. Засега не е ясно дали моделът е точно копие на истинската рокля на Реджани, която се омъжва за Гучи през 1973 година.

House of Gucci проследява историята на Маурицио (Адам Драйвър), който е начело на модната къща „Gucci“, неговата бивша съпруга Реджани и последиците от планираното убийство, случило се през 1995 година. Драмата е режисирана от Ридли Скот и се снима в Италия, като на няколко пъти феновете успяха да зърнат какво се случва на снимачната площадка.

Миналия месец Гага сподели снимка, на която позира заедно с Драйвър на фона на зимна обстановка. Изпълнителката носеше черно поло, черни панталони, черен колан, колие, обеци и гривна от злато. До нея екранният ѝ съпруг беше облечен в бежов пуловер и бели ски панталони, комбинирани с кръгли очила.

Към Гага и Драйвър се присъединява и Джаред Лето, който влиза в ролята на дизайнера Паоло Гучи. Той също беше забелязан на снимачната площадка, макар да беше почти неразпознаваем. Освен снимките от зимната ваканция на семейство Гучи, феновете видяха и как главните актьори карат електрически скутери, след което Лейди Гага беше забелязана и зад волана на класически автомобил от 90-те.

Филмът е базиран на книгата The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed от Сара Гай Фордън. В него ще видим още Ал Пачино, Джак Хъдсън, Рийв Карни и Джеръми Айрънс.

Очаква се House of Gucci да бъде пуснат на 24 ноември 2021 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари