IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезден стил: Бионсе със секси тоалет за годишнина от сватбата

12 април 2021 14 30

Изпълнителката празнува 13 години брак с Джей Зи

Снимка: Getty

След година в изолация и носене на домашни дрехи, сме напълно готови да се завърнем към официалните тоалети. Роклите, панталоните, полите и ризите ни чакат с нетърпение, а с постепенното разхлабване на мерките съвсем скоро ще стигнем и до тях. Дори и да нямате специален повод, самото отваряне на ресторанти, барове и културно-развлекателни места си заслужава да облечем нещо специално.

Още един човек, който нямаше търпение да облече секси тоалет, е Бионсе. Изпълнителката отпразнува 13 години брак с рапъра Джей Зи и го направи по невероятен начин. Тя сподели снимка в Instagram, на която показва тоалета си за празника и спокойно можем да кажем, че изборът ѝ е безупречен.

Като истинска кралица на музиката, Бионсе заложи на черно-червен кариран тоалет, съставен от къси панталони и сако с кристални копчета. Към това тя добави червени сатенени токчета, които се завързваха с черни панделки около глезените, и черни слънчеви очила.

Според фенски профил в социалните мрежи, поп дивата и съпругът ѝ Джей Зи са отпразнували годишнината си в Лас Вегас. Двамата са се качили на частния си самолет и са заминали за столицата на хазарта, за да бъдат насаме на специалния си ден. Изпълнителите имат нужда от малко почивка, след като през последната година са затворени у дома, грижейки се за трите си деца.

Въпреки че от 2020 година насам няма червен килим, Бионсе все пак успя да впечатли с тоалети по време на наградите „Грами“. По време на церемонията тя влезе два пъти в историята, печелейки в категориите „Най-добро рап изпълнение“ и „Най-добро R&B изпълнение“. По този начин тя се превърна в най-награждаваната изпълнителка, прибирайки общо 28 награди през годините.

Освен че влезе в историята, Бионсе се изкачи на върха на модните класации, носейки кожена черна минирокля с паднали рамена. На партито след наградите тя промени визията си, но отново успя да обърне погледите. Тогава звездата се появи със сребърна рокля на Burberry с висока яка и воал, който служеше за предпазна маска.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари