IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модно дефиле у дома: Катрин Зита-Джоунс, неповторима си!

14 април 2021 16 30

Актрисата доказа, че може да изглеждаме перфектно и между четири стени

Снимка: БГНЕС

Липсват ли ви модните дефилета, светските събития и червеният килим, откъдето черпехме вдъхновение за следващия ни официален тоалет? Да, на нас също. През последната година свикнахме всичко да се случва онлайн заради продължаващата пандемия и наложените мерки за социална дистанция. Филмовите премиери, наградните събития и представянето на новите модни колекции се случваше без физически контакт и това никак не ни харесва.

Затова трябваше да измислим различни начини, по които да се чувстваме по-близо до реалността, която ни беше отнета и да забравим поне за малко, че се намираме в сериозна здравна криза. Някои от нас си организираха филмови маратони със семейството, преструвайки се, че са в киното, други пък сътворяваха романтични вечери вкъщи, надявайки се да получат атмосферата на ресторант.

Има и ентусиасти, които си направиха модно ревю между четирите стени на дома си. Сред тях е и Катрин Зита-Джоунс, която доказа, че не ѝ трябва червен килим или подиум, за да облече стилните си дрехи и да се позабавлява. Актрисата сподели в социалните мрежи видео, на което демонстрира част от модната си колекция и таланта си на модел, разхождайки се в големия си гардероб.

„Когато нямате настроение, превърнете гардеробната си в дефиле“, написа тя в Instagram. Феновете видяха два невероятни тоалета от собствената марка на актрисата, а за музикален съпровод беше избрана песента Vogue на Мадона. За първата си изява 51-годишната звезда избра син костюм, комбиниран с пантофки в същия цвят. След това дойде време за черна блуза с панталони на черно-бели ивици, съчетани с обувки на висок ток.

Феновете на Катрин не можеха да спрат с положителните коментари, като някои заявиха, че гледат видеото за десети пореден път. „Няма по-добър начин да покажеш дрехите от собствената си колекция. Ти си изключително забавна, обичам те, Кат“, написа един потребител. Други обаче посочиха, че не биха могли да направят подобно дефиле, тъй като не разполагат с такъв огромен гардероб.

По-рано през месеца Зита-Джоунс говори открито за моден гаф, който ѝ се случва преди червения килим на „Златен глобус“. Въпреки че не казва точно коя година става това, актрисата признава, че гримьорът ѝ я е спасил от пълна катастрофа. „Той трябваше да намери черен памук от прислугата, за да ми го зашие. Винаги съм имала проблеми с циповете. Винаги съм мислела, че колкото по-стилен е тоалетът, толкова по-хлабав е ципът. Ако си купя евтина рокля, ципът никога няма да се счупи“, споделя звездата пред People.

Допълва, че доста често е претърпявала модни гафове, като обаче винаги успява да оправи проблема в последния момент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари