IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Дейвид Хаселхоф с историческа корица за Playboy

20 април 2021 12 30

Хейли Хаселхоф е първата звезда със закръглено тяло на първата страница на списанието

Снимка: Getty

Хейли Хаселхоф сътвори история като първия модел със закръглено тяло, който застава на корицата на европейски Playboy.

Дъщерята на актьора Дейвид Хаселхоф сподели постижението си в социалните мрежи, пишейки, че е поласкана от факта, че създава прецедент за Playboy Германия. „Изпълнена съм с положителни емоции относно тази корица, която е символ на равенството и е огромна крачка към овластяването на жените“, пише Хейли в Instagram. Допълва, че е искала да покаже на всяко момиче, че трябва да обича тялото си и да не се подчинява на общественото мнение и създадените стереотипи.

Моделката благодари на фотографката Елън фон Унверт, която я е заснела в истинската ѝ светлина и е показала на света, че всяко тяло е красиво. В интервю за списанието 28-годишната дъщеря на Дейвид Хаселхоф признава, че телосложението ѝ е повлияло на психичното ѝ здраве в миналото. Сега обаче тя се харесва такава, каквато е и иска да помогне на всеки като нея да преодолее кризата. „Имам куража да стана от леглото сутрин и да започна да живея своя живот без да се извинявам на никого“, казва Хейли.

Надява се останалите жени да се изправят пред страховете си и да водят пълноценен живот, в който тялото не ги определя като личности. „Ако има нещо, което искам да кажа на по-младото си Аз, е да се обича. Надявам се тази корица да насърчи всички жени да се обичат, да се ценят и да мечтаят“, допълва моделката. Снимките ѝ в социалните мрежи предизвикаха вълна от одобрение.

Заедно с корицата си на Playboy, Хейли отбелязва и още едно важно постижение в живота си. Тя стартира своя инициатива за психичното здраве, която напълно е подкрепена от родителите ѝ. Звездата споделя, че те са най-голямата ѝ опора и благодарение на тях е достигнала дотук.

„Всички имахме различни преживявания в индустрията, но аз започнах като модел със закръглено тяло и все още съм такъв. Смятам, че родителите ми са изключително горди от постиженията ми и от изборите, които съм направила в кариерата си“, казва Хейли. Тя разкрива, че първоначално се е притеснявала да позира гола, защото го прави за първи път. После обаче вижда, че няма от какво да се срамува и вече по-спокойно застава пред камерата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари