IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Били Айлиш, това ти ли си?

5 май 2021 18 00

Певицата с различна визия за британския Vogue

БГНЕС

Били Айлиш наложи своя стил на обличане - прекалено широки тениски, блузи и панталони в по-тъмни или екцентрични цветове, комбинирани най-често с маратонки. Чрез тях тя криеше извивките на тялото си, за които получи множество критики, след като преди няколко месеца папараци я снимаха на улицата по потник и клин. Дали заради тях или просто поради факта, че иска нов имидж, наскоро 19-годишната певица смени коренно прическата си. С нея започна и трансформацията й - от тийнеджърка в истинска жена, каквато ще я видим на корицата на британския Vogue. 

Изданието показа няколко снимки от фотосесията с изпълнителката, която е напълно неузнаваема. Въобще, взимайки юнския брой, едва ли ще познаете, че на него е Били Алиш. Там със секси корсет и латексови ръкавици позира руса жена и видът й е доста далеч от този, с който сме свикнали да виждаме бунатарката на музикалната сцена. 

"Били Айлиш, това ти ли си?", "Невероятно... колко е различна!", "Момиче, толкова си хубава", пишат почитатели на певицата. 

„Това, че ви възбуждам, не ме прави по-малко модел за подражание“, споделя звездата, която замени черните кичури с неонови шарки с изцяло руси. Тя съвсем целенасочено избрала да се снима с по-провокативно облекло, след като в своя сингъл „Your Power“ насочи вниманието на публиката си към сексуалната експлоатация на малолетните. 

Да приемеш и заобичаш тялото си 

Като по-малка Айлиш получавала подигравки заради това, че била малко по-пълничка и още тогава започнала да се облича с по-широки дрехи. Когато откриват таланта й и става известна, тя решава да се противопостави на стереотипите, диктувани от поп изпълнителките и носи торбести облекла. 

Изведнъж се оказа, че си лицемер, ако показваш повече кожа... Веднага те обявяват за лесна, за уличница и за курва. Ако съм такава, значи се гордея да съм такава. Нека го обърнем в наша полза и да черпим сили от това. Това дали показваш кожата си или не, не бива да е причина някой да те уважава по-малко“, обяснява тя. 

Заснета с няколко вида жартиери и латексови ръкавици и чорапи, Били иска да покаже, че обича тялото си такова, каквото е. Тя за пореден път показва, че не я интересува мнението на хората за начина, по който се облича. 

„Ако искаш да носиш рокля, която според другите те прави да изглеждаш дебела, носи я... Ако се чувстваш, че изглеждаш добре, значи изглеждаш добре“, казва още певицата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари