IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл със специално колие в чест на дъщеря си

10 май 2021 18 00

Съпругата на принц Хари направи първото си изявление след интервюто пред Опра

Снимка: Getty

Меган Маркъл отново е по екраните в цял свят.

Съпругата на принц Хари се появи за първи път след интервюто пред Опра Уинфри, което създаде допълнително напрежение между кралското семейство и бившите херцози на Съсекс. Докато по-голямата част от разговора беше изпълнена с откровения за живота в двореца, феновете все пак успяха да научат и нещо положително, а именно, че Хари и Меган очакват дъщеричка. Бебето трябва да се роди през лятото, като засега все още не е ясно точно какво име ще му бъде дадено.

С преместването си в САЩ Хари и Меган напълно се отказаха от кралските си задължения и привилегии, с което се прекъсна и постоянната им изява в медийното пространство, както и честите им визити в различни страни и на светски събития. Въпреки това двамата намират начини да присъстват в живота на феновете си, показвайки се в благотворителни концерти или пък давайки интервюта в подкастове и радиа. Последната изява на Меган Маркъл не беше изключение.

Тя се появи по време на концерта “Vax Live: The Concert to Reunite the World“, който се опитва да промотира ваксинирането и да изпрати ваксини към бедни страни по целия свят. Въпреки че не успя да бъде на живо в залата, Маркъл изпрати важно съобщение към феновете, в което говори за това как пандемията е повлияла на жените по целия свят. Маркъл и принц Хари служеха като едни от организаторите на концерта, като актрисата заяви, че най-важното в момента е всеки да се фокусира върху своето психическо възстановяване и да продължава да пази както себе си, така и останалите.

Меган сподели и стряскаща статистика, според която 5,5 млн. жени в САЩ са загубили работата си по време на пандемията, а общо 47 млн. по целия свят се очаква да попаднат под прага на бедността. Допълни, че бъдещата ѝ дъщеря е накарала нея и принц Хари да помислят за всички млади жени и момичета, които трябва да бъдат подкрепени, за да могат един ден да водят света към по-добро бъдеще. „Бъдещото управление зависи от решенията и действията, които правим днес. Трябва да се уверим, че ще излезем по-силни от тази ситуация. Че промените, които правим, ги правим заедно“, категорична е Маркъл.

Бившата херцогиня изпрати посланието си от дома си в Калифорния, като зад нея се разкриваше красив зелен пейзаж. За събитието Меган избра дълга червена рокля, украсена с розови цветя. Това, което направи впечатление обаче беше златното колие, което се оказа, че е специално избрано в чест на бъдещата дъщеря на принц Хари и Меган. В огърлицата беше включена и висулка със символа на жена, която победоносно е вдигнала юмрука си. Аксесоарът е украсен и с лилав аметист, който се свързва с просветлението и изобилието.

Само преди няколко дни Меган и Хари отпразнуваха втория рожден ден на сина си Арчи, споделяйки негова нова снимка в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари