IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес, дъщеря ѝ Еме и майка ѝ Гуадалупе – три поколения без забележки

11 май 2021 14 30

Дамите позират в еднакви тоалети

Снимка: Getty

Сега, когато дъщерята на Дженифър Лопес официално е тийнейджърка, приликата между двете е по-очевидна от всякога. Но това, което е още по-видимо е, че красивите гени се предават от поколение на поколение, започвайки от Гуадалупе Родригес – майката на Джей Ло.

Точно преди Деня на майката в САЩ, който тази година се чества на 9 май, Лопес сподели портрет, в който участва заедно с майка си и дъщеря си Еме. Кадърът е част от рекламна кампания за козметичната линия на изпълнителката, показвайки че красивата кожа се предава от поколение на поколение. Освен блестящите лица и огромните усмивки, трите дами показаха, че споделят и вкус за мода, носейки еднакви бели ризи. Косите им бяха оформени назад, за да може фокусът да пада върху кожата.

„Три поколения, които доказват едно – Ние сме безвременни (както и Вие)“, написа Джей Ло в социалните мрежи. Тя добави, че красотата няма срок на годност, което накара много дами да повярват в себе си и във външния си вид. По-рано през седмицата Лопес сподели още една снимка на безвременното трио, на която дамите са застанали една зад друга и гледат към хоризонта. Този път тоалетите им са различни, като Еме носи бяла риза, Дженифър е по бял сутиен, а Гуадалупе е облечена с бял пуловер.

Заедно с рекламните кампании за новата си козметична линия, Джей Ло трябваше да подготвя и изпълнение за специалния концерт на Global Citizen, който цели да промотира ваксинирането и да събере необходимите дози за бедни страни по целия свят. Лопес беше една от звездите, които се качиха на сцената, за да изпълни песента Sweet Caroline на Нийл Даймънд. Разбира се, само за вечерта името беше сменено и парчето вече се казваше Sweet Jennifer. Заедно с нея на сцената се качи и Гуадалупе, която помогна на дъщеря си да превърне класиката в приспивна песен.

„Когато мислех каква песен да изпълня, си спомних коя песен ми пееше мама, когато бях бебе. Така че, ако ми позволите, искам да изпея точно тази песен“, казва Лопес на публиката. След това тя се обръща към майка си и я моли да ѝ помогне в изпълнението, като покаже на целия свят точно как я е пеела преди 40 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари