IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов живот за старата рокля – кралица Летисия и любимият ѝ туид

13 май 2021 10 30

Моделът има специално значение за нея

БГНЕС

Има дрехи, които стоят в гардероба ни и просто не остаряват. Дори и да не се носят в момента, ще дойде време, в което пак ще се търсят, затова не бързайте да ги хвърляте! Това на няколко пъти ни доказва Кейт Мидълтън, която обича да пази определени модели, за да ги облече след години, някои от които рециклирани. Наскоро испанската кралица Летисия ни даде подобен пример, появявайки се с рокля, закупена от нея за специален повод.

Съпругата на крал Фелипе бе патрон на събитие, провело се във военна база в Колменар Виехо, провинция Мадрид. Там тя предаде националното знаме на армията на Авиационната академия на Испания, носеща мидирокля тип блейзър, приличаща доста на стила на Chanel, съчетана с кафяви обувки на висок ток.

Защо моделът от туид ѝ е любим?

Изборът на въпросния тоалет не е случаен. Той е на близо 15 години, ушит специално за кръщенето на голямата ѝ дъщеря Леонор през 2006 г.

кралица Летисия,

БГНЕС

Роклята е от туид със златисти и светлокафяви нишки. Дължината ѝ е до коляното и стои перфектно на кралица Летисия, която явно е запазила фигурата си и още се побира в нея. Прибрала косата си на кок, визията ѝ е перфектна за случая.

Макар някои да мислят, че моделът е на Chanel, много испански издания посочват, че той е на дизайнера Фелипе Варела.

Саката или комплектите от туид, продължават да се носят от много дами, които имат дрескод на работното място или ходят по-често на официални събития. Заради променливото време, те са идеални за пролетния сезон.

кралица Летисия,

БГНЕС

Според информация на списание Hello, марки като River Island, Karen Millen и L.K.Bennett, предлагат подобни модели като този на испанската кралица. Някои са с ръкави от органза, копчета на кръста или маншети с цип.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари