IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Риана и плетената ѝ рокля

13 май 2021 12 30

Изпълнителката показа и нова прическа

Снимка: Getty

Риана е известна със своя екстравагантен стил, който се простира много отвъд дрехите. Изпълнителката често е забелязвана със странни обувки и прически, които няма да отиват на никого другиго, освен на нея. През последните няколко седмици тя се подвизаваше с много къса прическа, която обаче не остана задълго на главата ѝ.

В нова публикация в Instagram Риана промотира нов продукт от козметичната си линия Fenty Skin и го прави по най-добрия начин. Тя дебютира нова прическа, която се характеризира с малки плитки, които украсяват цялата ѝ глава. Така нареченият стил Cornrows е направен от фризьора Юсеф, а гримът на звездата е дело на Присила Оно.

Освен прическата, това което направи впечатление на феновете, беше и плетената рокля на Риана, която по чудесен начин обгръщаше фигурата ѝ. Без презрамки и с доста разкриващо деколте, тоалетът стигаше само до бедрата, като беше комбиниран с бели токчета с високи връзки. Множеството гривни, характерни за изпълнителката, също присъстваха на снимката, допълнени от златни обеци и огромен пръстен.

С чудесния си стил и прическа Риана се опитва да промотира новия си овлажняващ крем за тяло Butta Drop, който е обогатен с екстракти и тропически масла, осигуряващи дълготрайна хидратация и незалепващ блясък. „Butta Drop лесно се абсорбира от тялото. Това е моят любим продукт за самостоятелна грижа, защото е лесен за нанасяне и създава невероятно усещане“, пише изпълнителката в официалния си сайт. Тя допълва, че кожата изглежда жизнена и здрава, като в същото време е хидратирана и подхранена. Кремът съдържа масло от пъпеш, баобаб и слънчогледово олио, смесени с глицерин.

Публикацията на Риана получи хиляди харесвания и стотици коментари, включително от звезди като DJ Khaled и D.C. Young Fly. Разбира се, имаше хора, които веднага използваха момента, за да попитат кога най-накрая изпълнителката ще пусне нов сингъл. „Винаги работя по някаква музика и когато се почувствам готова да я споделя със света, ще го направя“, казва звездата пред ET миналия юли. Тя обеща, че феновете няма да бъдат разочаровани, когато деветият ѝ албум излезе на пазара.

Според източници, в новия запис ще се съдържат песни с участието на A$AP Rocky, Нормани, Фарел Уилямс, Diplo и много други звезди. От няколко месеца вече Риана и A$AP Rocky не крият връзката си и все по-често са забелязвани да излизат заедно по заведения и клубове. През 2020 година рапърът беше част от рекламната кампания на Fenty Skin, която създаде слухове за романс. Всичко беше потвърдено малко по-късно, когато стана ясно, че A$AP Rocky и Риана са заминали заедно за Барбадос, за да прекарат там Коледа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари