IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически 2021 – Кейт Бекинсейл и нейният тюрбан

13 май 2021 14 30

Актрисата сложи същия аксесоар и на котката си

БГНЕС

В последно време виждаме Кейт Бекинсейл повече в компанията на нейните котки, отколкото до млади мъже. Красивата актриса определено не бърза да си намери ново гадже и се е отдала на работата и грижа за домашните си любимци. А след като видяхме последните ѝ снимки, те определено ни се сториха доста глезени.

Направила си истински вълни в косите като на русалка, звездата позира пред камерата с една от пухкавите и намръщени свои котки. И най-странното е, че и двете са с тюрбани на главата, което предизвика смях сред последователите на Кейт.

Тюрбан – идеалното допълнение към прическата

И докато плюшеният тюрбан на животното е жълт и не бихме си го сложили на главата (ако съдим по изражението му, то също не го харесва), то този на Бекинсейл определено ни допада. Целият е осеян с различни по големина перли, които още са актуални при аксесоарите за коса.

Макар тюрбанът на актрисата да е по-скоро зимен, бързаме да уточним, че подобни, от по-леки памучни материи, които не запарват главата, ще се носят и през сезон пролет/лято 2021. Освен едноцветни, ще виждаме и познатите на точки или други принтове – флорални, животински...

Дългата и къдрава грива на Бекинсейл се отличава на фона на черния ѝ тюрбан. Ако ви харесва, може да си потърсите подобен модел от сатен, лурекс или пък плюш – най-търсените материи за аксесоари за коса.

В случай, че обемният тюрбан не ви подхожда, може да си сложите просто една обикновена лента на главата или да вържете цветно шалче, с което да приберете дългата си коса. По този начин също ще разнообразите прическата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари