IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролет 2021 – яркорозовите ризи са на мода

17 май 2021 10 30

По-широките модели са истински хит

IStockphoto

През последната една година всички ние имахме съвсем малко поводи, за които да се облечем по-предизвикателно. Поради това, че трябваше да си стоим повече вкъщи, а и времето беше лошо, ни бе трудно да покажем стила си. Но ето че дойде пролетта, с която се надяваме да бъдем все по-често навън. Но как да ни забележат?

По време на виртуалните модни ревюта се отличи една от тенденциите за сезона – яркорозовата дълга риза, представена от Valentino. Въпросният артикул бързо се превърна в предпочитан – мек, удобен и пасващ на различни фигури. С подобен видяхме Кая Гербер на представянето на колекцията на марката през 2020-а.

Кая Гербер,

БГНЕС

Моделът, който Valentino предлага за пролет/лято 2021 е от коприна, с дължина малко над коляното. Отличава се с по-широка кройка и черни копчета. Ръкавите му са с бухнал ефект, който също е доста търсен при някои дрехи в момента.

Яркорозовата риза на Valentino струва 200 паунда и е доста луксозна покупка, но ако искате да притежавате такава, може да изберете някой сходен модел от други брандове, с доста по-бюджетни цени. Има безброй вариации с нея, които да пробвате – да я съчетаете с къси кожени панталонки, да я приберете в дънковата си пола или панталона с широки крачоли...

Много модни инфлуенсъри показват в Instagram как носят ризата – за предпочитане е тя да е по-голяма, дори може да се сложи върху рокля или пола в комбинация с тениска, без да се закопчава.

За по-пищните дами има и специални комплекти от яркорозови ризи и широки панталони с висока талия.

Ако не обичате по-обемните ризи, не се притеснявайте. По-официалните модели, които са плътно по тялото – независимо дали са в ярко или обикновено розово, също са актуални. Те отиват на светъл деним или бял панталон. Стават и за пола.

Ето и още предложения за вашия гардероб, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари