IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мексиканка е новата Мис Вселена

17 май 2021 17 00

Българката Радинела Чушева дефилира в народна носия

БГНЕС

Андреа Меса от Мексико е новата Мис Вселена. Тя участва в 69-ото издание на престижния конкурс, провел се във Флорида, който миналата година бе отменен заради пандемията. Със своя чар, тя плени журито и изпревари красавиците от Бразилия и Перу, които останаха на второ и трето място.

Зозибини Тунзи, която през 2019-а стана първата чернокожа жена от Южна Африка, получила короната, я предаде на 26-годишната победителка.

Бляскавата церемония бе предавана на живо в 160 страни, като финалистките бяха избрани от жури, сред което бяха носителките на титлата Мис Вселена за 2006 и 1997 г.

Радинела Чушева показа красотата на българската народна носия

Българката, която представи страната ни на конкурса, не бе сред отличените, но въпреки това се представи достойно. В един от етапите тя дефилира с българска народна носия, съчетана с голяма роза в косите ѝ.

Моделът, по-известен като една от адреналинките, танцуващи в студиото на „Господари на ефира“, сподели няколко видеа от своето представяне, както и много снимки от своята подготовка.

Българката прекара няколко дни в 5-звезден хотел в Холивуд, като съквартирантка ѝ бе Мис Румъния.

Коя е новата Мис Вселена?

Андреа Меса, която е Мис Мексико, се състезаваше за короната заедно с още 69 участнички. Тя е родена в град Чихуахуа и е завършила специалност „софтуерно инженерство“. Има голяма фамилия, като само братовчедите ѝ са 40 на брой.

Новата Мис Вселена е известна защитничка на правата на жените. Освен това обича екстремните спортове и е веган. Притежава своя марка спортно облекло.

Най-красивата жена във Вселената за 2020 г. не скри емоциите си от отличието. В своя профил в Instagram тя качи видео, в което всички участнички я поздравяват, повечето с предпазни маски.

Заради мерките за социална дистанция, последните две участнички, стигнали до финала, не успяха да се хванат за ръка и да изчакат крайния резултат, както традицията на конкурса повелява. Ето защо двете бяха на известно разстояние, като просто се бяха протегнали една към друга.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари