IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: Как да носим барета и в топлото време

18 май 2021 16 30

3 идеи, които ще променят външния ви вид

Снимка: iStock

Със сигурност гардеробите ни съдържат различни версии на обемни ръкави, дизайни с пайети и куп цветни панталони, но това невинаги ни кара да изгаряме от желание да излезем навън. Въпреки че цяла година стояхме у дома и логичният изход от пандемията е обикалянето на различни ресторанти и барове, понякога има моменти, в които не знаем какво точно да облечем и това скапва настроението ни и ни кара да останем у дома.

Понякога пък предпочитаме да облечем едноцветен гащеризон или комплект, разчитайки на аксесоари – особено шапки – да разнообразят външния ни вид. Именно тук идва и моментът на баретите, които се оказват един от най-лесните трикове за създаване на уникален стил, от който сякаш не можем да се откажем.

Няма категорични правила, когато става въпрос за това как да се носи барета. Незнайно как, но този аксесоар може да превърне дори и най-скучния тоалет в гардероба ви в нещо специално, уникално и заслужаващо внимание. Хубавото на баретите е, че те могат да се носят през цялата година, независимо от температурите навън. Освен това се предлагат навсякъде по магазините и не е задължително да похарчите цяло състояние, за да се сдобиете с такъв аксесоар.

Ето 3 идеи за това как да носите барета и да изглеждате чудесно

1. С ярки цветове

Ярките цветове са задължителни през по-топлите месеци от годината. Забравете за сивите и черните тоалети, като ги замените с червено, зелено, жълто и оранжево. Превърнете себе си в истинска пролетна картина, която да се съчетава чудесно с природните пейзажи. За да завършите стила си и да предпазите косата си от лекия вятър, който може да се появи по всяко време, заложете на една стилна барета.

барета istock

Снимка: iStock

За да бъде в контраст с цветовата гама на дрехите ви, изберете барета в бял, кафяв или черен цвят. По този начин ще успеете лесно да координирате тоалета и аксесоара си. Разбира се, може да заложите на червена или зелена шапка, но това малко или много ще ви задължи в избора на дрехи. Все пак изборът е изцяло ваш, като баретата задължително трябва да присъства във всяка една визия.

2. С класически дрехи

Независимо дали бързате за поредното излизане с приятели или просто търсите нещо лесно за обличане, баретата е чудесен начин да разнообразите дори и най-обикновения тоалет. Сложете любимите си дънки с една бяла тениска, комбинирайте ги с новата си шапка и вижте прекрасния резултат. Възможно е дори да съчетаете едноцветен гащеризон с барета в ярък цвят и сме сигурни, че ще привлечете вниманието.

барета istock

Снимка: iStock

Баретата има силата да гарантира, че ансамбълът ви ще изглежда специален, дори ако сте го сглобили в последния момент.

3. С любимата рокля

барета istock

Снимка: iStock

Да, възможно е баретата да изглежда изискано. Благодарение на женското си излъчване, този артикул ще се впише чудесно в колекцията ви от летни рокли или дори официални облекла. Потопете се в една френска атмосфера, като комбинирате баретата с тоалети с волани, тюл или обикновена къса рокля.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари