IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Георгиева със стилна визия на откриването на „Евровизия 2021“

19 май 2021 08 40

Певицата заложи на дрехи в черно и бяло

ПР

„Тюркоазеният килим на #Евровизия 2021 в Ротердам!“. Това написа Виктория Георгиева, качвайки първи снимки от церемонията по откриването на конкурса „Евровизия“. Тя се състоя на 16 май и на нея присъстваха делегации на 34 от 39-те страни участнички, сред които и тази на България.

Освен с това, че държеше българското знаме в дясната си ръка, певицата, която ще се бори за първото място, впечатли със стилна визия, която според запознати, е дело на самата нея. Косата ѝ с меденооранжеви нюанси, бе с нежни къдрици. Разбира се, в тон с грима и цвета на нейното червило.

Но да минем към дрехите, обувките и аксесоарите, с които Георгиева мина по килима. Певицата е избрала по-голямо манто с десен пепит, което бе закопчала само с едно копче. Ръкавите му са по-широки, леко подвити. Под него се вижда бялата ѝ изчистена риза, съчетана с панталон в същия тон, при това по най-новите тенденции – чарлстон, с ръб по средата.

Обувките на изпълнителката на Growing Up is Getting Old са с остър връх, със среден ток, на марката Balenciaga.

Акцент в стайлинга на Виктория са нейните бижута – колие и обеци с тюркоазени камъни. От екипа ѝ обявиха, че те са изработени от български бранд.

„Това е българската делегация на Евровизия 2021! Имам честта тези страхотни хора да са до мен в Ротердам – МОЯТ ЕКИП! Благодаря ви, че споделяме това преживяване заедно. Нямам търпение да изпея „Growing Up is Getting Old“ във втория полуфинал на 20-и май!“, написа още тя, качвайки снимка на хората, които са с нея в Нидерландия.

* Виктория Георгиева ще пее на втория полуфинал *

Очакваме изпълнението на нашата представителка на песенния конкурс, което ще бъде на 20 май. Тогава ще се проведе вторият полуфинал, като българката ще излезе на голяма сцена под номер 13. Тя ще се конкурира за наградата с изпълнители от Сан Марино, Естония, Гърция, Чехия, Австрия, Полша, Молдова, Исландия, Сърбия, Грузия, Албания, Португалия, Финландия, Латвия, Швейцария, Дания.

Финалът на „Евровизия 2021“ пък е на 22 май. Стискаме палци на нашето момиче! Сигурни сме, че отново ще я видим с нестандартна и впечатляваща визия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари