IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокля тип тениска – най-комфортната за пролет/лято 2021

25 май 2021 10 30

С цепка или без, трябва да имате поне една

IStockphoto

Коя дреха носихте най-често по време на пандемията? Може би 90% от вас ще отговорят, че това е тениската. Няма спор, че когато говорим за комфорт, спортните модели са най-подходящи. И тъй като времето навън се подобрява бавно, но сигурно, хем ни се иска да облечем нещо леко и удобно, хем да избягаме от клиновете, анцузите и елеците, които са ни омръзнали. И тук идва моментът за една рокля, която всяка жена трябва да притежава за пролет/лято 2021.

Може би имате поне една по-широка тениска, дали от гаджето или своя, която носите вместо пижама или рокля вкъщи. Но според най-новите тенденции, по-дългите модели рокли – с цепки или без, ще са хит през топлите месеци.

Наред с роклите, които да носите на бар, на плажа или когато отивате на някой по-специален повод, винаги трябва да имате една по-практична, при това едноцветна. Тя хем е евтина, хем не трябва да я гладите и може да я съчетаете с толкова много неща.

Според някои модни експерти, вариантите на рокли тип тениска, които са по-широки, дълги до глезените, са най-предпочитани. Друг популярен модел, който ще виждаме по улиците, е този до коляното или малко под него. А някои модели са с цепки от едната или двете страни, като техният размер също варира.

Ето няколко модела рокли, които ще ви вдъхновят за нови покупки:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

titia ( преди 2 години )
zglejda prekrasno , stiga na men da mi otivat podobni formi
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар