IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиан Костов – с грим и лак за нокти за нова фотосесия

26 май 2021 15 00

Певецът пусна дълга коса

БГНЕС

Кристиан Костов, който в последните няколко години се е ориентирал към китайския музикален пазар, се появи с поредната нестандартна визия в своето портфолио. Младият певец, представил България на „Евровизия“ през 2017 г., показа външния си вид за своята нова фотосесия, с което успя да шокира една част от своята публика.

„Ето малко бекстейдж от последната фотосесия. Нямам търпение да видя крайния резултат“, написа той.

Виждаме изпълнителя с доста грим по лицето и цветя в косата, която е леко начупена. На един от кадрите той държи роза в ръцете си, които са с яркооранжев лак по ноктите.

Костов носи шарена туника за част от снимките, докато за други е облечен с широка риза и панталон в бяло с намачкан ефект.

„Икона“, „Извинявай, това ме кара да се чувствам толкова незащитен, защото си толкова зашеметяващ с този прекрасен тоалет и оранжевите нокти“, „Точно като цветята, ти внасяш толкова цвят в живота ми“, пишат негови последователи от Русия и Китай.

И докато 21-годишният певец радва почитателите си зад граница, много българи не останаха въодушевени от това, че той прилича повече на жена, отколкото на мъж на снимките. Ето защо в интернет пространството се появиха доста критики към него, най-вече, че не дава добър пример на младите хора.

Кристиан Костов, който в момента живее в Москва с родителите си, бе в България през април, за да поднови документите си. Тогава той обяви, че е изкарал коронавируса и пандемията му е помогнала да намери повече спокойствие.

Освен да прави нова музика, певецът показва често и стила си на обличане, като снимките му са истинско модно вдъхновение за много хора на неговата възраст.

Изпълнителят не за първи път провокира с външния си вид. Преди близо месец той отново показа, че носи грим, правейки си селфи в огледалото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

No name ( преди 2 години )
Няма значение кого се старае да впечатли, каква е сексуалната му ориентация или каквото и да е. Нека не му се месим. И на мен ми харесваше повече преди, но и той е човек, има право да прави каквото иска с живота и себе си. Не е редно некадърните хора да си избиват комплексите върху него.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Dil ( преди 2 години )
И какво, момчето може би е гей...голямата работа! Пее добре, симпатяга е, другото какво ни влиза в работата....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Весела ( преди 2 години )
Браво на Кристиян.Освен,че има невероятен глас,много чар...успява да провокира с външния си вид.Просто прави това което му харесва.На който не му харесва това ,да не го гледа.Много е естествен и непринуден.Браво на него ....пожелавам му успех и още по-високи върхове.Страхотен е....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Пеню ( преди 2 години )
Слагайте удивилтелни на такива статии, че предрайфай килима!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Някой ( преди 2 години )
Момчето изглежда прекрасно! Жалко, че има задръстен, завистлив народ, който е със закостеняло, затворено мислене и не може да уважи новото и различното. От злобата им личи точно колко малки и незначителни са те.Това момче изглежда си живее живота и се развива. Пожелавам му все така да продължава.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Китаеца ( преди 2 години )
Момчето просто знае как да се облече за дръпнатите, които харесват BTS и подобни, за които не е ясно от кой пол са!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Св. опашка ( преди 2 години )
Толкова е отвращаващо за БГ,че не си струва коментарите,но би следвало да се отбележи все пак,че този филм сме го гледали вече с Азис ,само че в малко по-груб вариант.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар