IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдъхновение за лятото: Мегз демонстрира изрязани бански

27 май 2021 08 40

Дизайнерката Миглена Каканашева показва секси форми в Дубай

Istock

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз редовно споделя кадри от последната си почивка в Дубай, на които демонстрира изрязани бански от своята нова колекция. Чаровната брюнетка наскоро сподели, че обмисля варианта да заживее в Дубай за постоянно, тъй като се е влюбила в града покрай честите си посещения там.

Междувременно Мегз се надява скоро да тръгне и новият ѝ проект. Носителката на „Златна игла“ се е преориентирала към бизнес, основан на изготвяне на програми и анализи за себеразвитие. „Новият ми психологичен проект, който се надявам съвсем скоро да ви пусна, ще се случва онлайн“, написа тя в социалната мрежа.

Мегз разкри още в свой пост в Instagram, че смята да делегира на майка си грижите и развитието на модната ѝ марка, която тя счита за вече добре разработен бизнес.

Една от клюките гласи, че всъщност зад решението на Мегз да пребивава за по-дълго в Дубай се крие богат чужденец. От една от снимките обаче става ясно, че тя се намира в Дубай в компанията на своя приятелка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
добра прахосмукачка се търси навсякаде.......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
лолит ( преди 2 години )
От банските ,единствено ,което не е необходимо е долната част . И без това я няма. Коя е тази Мезгъз?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
анонимен ( преди 2 години )
Кешовица. като касичка е, каквото и пуснат събира. Инъче беше заловена от полицията че е обявила джипа за откраднат за да измами застрахователя. Размина се с пробация.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
да бе да ( преди 2 години )
Начи, ако от снимките на тая не ви се доповръща - бързо на лекар! Имате сериозен проблем с вкуса...Освен това тя тук май беше доста фалирала, та явно не е с една "приятелка" и то вече месеци наред? Изглежда кешира...моделката, без извинение, не ли?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар