IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс се дегизира като Барби

5 юни 2021 12 00

Гаджето ѝ пък ще пуска колекция унисекс лакове за нокти

БГНЕС

Ако има нещо оригинално около актрисата Меган Фокс и гаджето ѝ – рапъра Machine Gun Kelly, то това е, че в момента те са може би една от най-откритите за любовта си двойки в Холивуд.

Двамата са навсякъде заедно, говорят за връзката си по интервюта, носят колиета с капка от кръвта на другия и т. н.

Миналия четвъртък пък звездата от „Трансформърс“ се появи в зашеметяващ розов тоалет на музикалните награди на iHeartRadio, придружавайки своя любим. Нейният плътно-прилепнал гащеризон събуди доста коментари в Instagram. Самата тя публикува своя снимка от събитието в профила си в социалната мрежа, коментирайки: „Татко доведе Барби“, но се оказа, че отговорът на MGK е нещото, което всъщност накара последователите ѝ да повдигнат веждите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Певецът коментира нейния пост с думите: „Татко те обича“, заедно с емотикони с корона, сърце и... нож. Коментарът му беше определен по-скоро като „извратен“ и като цяло беше посрещнат със смесени реакции от феновете му, някои от които го посъветваха да го изтрие.

Това е последният пикантен публичен обмен на чувства между двете звезди, което не е толкова изненадващо, като се има предвид, че те се самопровъзгласиха за „духовни близнаци“.

Меган и MGK се влюбиха на снимачната площадка на филма си Midnight in the Switchgrass в края на 2019-та, а вече има слухове, че са се сгодили.

Другото любопитно нещо около рапъра е, че той смята да лансира унисекс марка лакове за нокти. Machine Gun Kelly е известен с това, че самият той носи цветен маникюр почти винаги.

На последните си изяви на червения килим, както и по време на изпълненията си на живо, той беше оцветил ноктите си в метални отблясъци със сложен дизайн. Вероятно именно това е вдъхновило музиканта за новия му проект да се впусне в бизнес с лакове за нокти, наречени UN / DN. Той ще работи в партньорство с Unlisted Brand Lab.

Лаковете ще са унисекс и се очаква да бъдат налични на пазара тази есен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари